banner773

AKBÜK'LÜ İŞ ADAMLARI DİGİAD'A KATILDI

Akbük Han restorant’da düzenledikleri tanışma kahvaltısında bir araya gelen DİGİAD ve Akbük’lü İş Adamları DİGİAD'a katılan Akbük’lü yeni üyelere rozetlerini taktı. Programa DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, DİGİAD Akbük temsilcisi Yunus Yamaç, dernek üyesi iş adamları ve derneğe yeni katılan üyeler katılım gösterdi.

YEREL 18.12.2017, 14:18 18.12.2017, 14:18
AKBÜK'LÜ İŞ ADAMLARI DİGİAD'A KATILDI

Oktay Çiftçi'nin haberine göre rozetler takılmadan önce konuşma yapan Akbük DİGİAD temsilcisi Yunus Yamaç “Akbükte uzak kalıyorduk. Kendimizi üvey evlat gibi görüyorduk. Derneklere, partilere, ticaret odalarına uzak kalıyorduk. Bir tanışma bir kaynaşma olsun diye Didim iş adamları derneğinden arkadaşları buraya davet ettik. Davetimizi kabul edip geldikleri için hepsine teşekkür ediyoruz” diyerek sözü DİGİAD Başkanı Özgür Deniz’e bıraktı.

 

Özgür Deniz ise “Sizinle tanıştığımız için mutluyuz. Biz diğer dernek ve Odalardan daha güzel işlere imza attık. Dernek üyelerimizin daha iyi yerlere geleceğinden eminiz. Siyasetin dışında belki siyasetçilerden daha güzel işler yapıyoruz. Bizim amacımız Akbük’ü dışlamak değil tam aksine Akbük’ü içimize almaktır. Ne kadar birlik olursak o kadar güçlü oluruz, sesimizi daha iyi duyururuz. Sizinle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan Akbük’lü iş adamlarının rozetleri taktim edildi.

Yorumlar (0)