Tedavisi İçin Kampanya Başlatılan Dilara Sığırcı Yaşamını Yitirdi

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in ‘immunoterapi’ tedavisini karşılamak için başlattığı sosyal medya kampanyasıyla gündeme gelen kanser hastası Dilara Sığırcı yaşamını yitirdi.

YAŞAM 28.10.2019, 16:15
Tedavisi İçin Kampanya Başlatılan Dilara Sığırcı Yaşamını Yitirdi

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Dilara Sığırcı 2 yıl önce kanser olduğunu öğrendi. Zorlu tedavi süreci boyunca 5 yaşındaki kızı Asya sayesinde hayata tutunmaya çalıştı. Son donemde sosyal yardım kampanyaları ile gündeme gelen Haluk Levent’in çağrısı ile Dilara Sığırcı’nın, Türkiye'de henüz pek bilinmeyen ve başarı oranı ile kanser hastalarına umut vaad eden immunoterapi yöntemi ile tedavi olması için gerekli para toplandı. Masal Gezgini Facebook grubunun da destek verdiği kampanya sayesinde gerekli ilaçların yurt dışından getirildi. Ancak çabalar sonuç vermedi.

26 yaşındaki Dilara Sığırcı’nın yaşamını yitirdiği duyuran Haluk Levent, “Aylardır mücadele ediyordu. Dilara’yı yitirdik arkadaşlar. Başımız sağ olsun” paylaşımında bulundu.

Levent Sığırcı'nın 5 yaşındaki kızını merak edenlere ise şöyle seslendi; Herkes aynı şeyi soruyor. “Ailenin durumu çok kötüydü. Kızı ne olacak?” diye.. O kız bizim kızımız artık. Tüm geleceğini oluşturacağız. Sizin gönlünüz ferah olsun.

Yorumlar (0)