İstanbul'da gerici saldırı: Sevgilisine sarılan kadını yerde sürüklediler

İstanbul Kartal’da bir kadın sevgilisine sarıldığı için gericilerin saldırısına uğradı.

YAŞAM 19.07.2018, 20:23 19.07.2018, 20:23
İstanbul'da gerici saldırı: Sevgilisine sarılan kadını yerde sürüklediler

İstanbul Kartal’da bir kadın, sevgilisine sarıldığı için mahallede bulunan gericilerin önce sözlü sataşmasına ardından da fiziksel saldırısına maruz kaldı.

Saldırıya uğrayan genç kadın, bir kişinin kendisine durduk yere sataştığını söyleyerek, yaşadıklarını  “Sevgilim beni bırakınca sarıldım. Orada çöp atan bir bayan vardı, gördü. Bana direk ‘… çocuklar var sarılma” ifadeleriyle anlattı.

Yerlerde sürüklendiğini ve çevrede bulunan 30-40 kişinin ise sadece bakmakla yetindiğini söyleyen genç kadının yüzünde ve vücudunda darp izleri oluştu. 

'BURASI MÜSLÜMAN MAHALLESİ'

Saldırıyı yapanlar arasında bulunan kişi ise “Burası Müslüman mahallesi burada kimse salyangoz satamaz. Benim evimin önünde namahrem davranamaz”  ifadelerini kullanarak, gerici saldırıyı meşrulaştırmaya çalıştı.

Show TV'nin haberine göre, saldırıyı sadece kendisinin yapmadığını ‘övünerek’ anlatan saldırgan, saldırıyı tek başına gerçekleştirmediğini söyledi. 

Olayın mağduru genç kadın saldırıyı yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunurken, saldırganların da genç kadın hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
 

Yorumlar (0)