Gazete Kritik Yaşam Gazi Mahallesi'nde polis dur ihtarına uymayan araca ateş açtı:2 genç yaşamını yitirdi

Gazi Mahallesi'nde polis dur ihtarına uymayan araca ateş açtı:2 genç yaşamını yitirdi

Gazi Mahallesi'nde polisin dur ihtarına uymayan bir araca ateş etti. Araçta bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise ağır yaralandı. Hayatını kaybeden gençlerden birinin Tunceli nüfusuna kayıtlı Barış Kerem, diğerinin Tokat nüfusuna kayıtlı Oğuzhan Erkul olduğu belirtildi.

Gazi Mahallesi'nde polisin dur ihtarına uymayan bir araca ateş etti. Araçta bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise ağır yaralandı.

 

Hayatını kaybeden gençlerden birinin Tunceli nüfusuna kayıtlı Barış Kerem, diğerinin Tokat nüfusuna kayıtlı Oğuzhan Erkul olduğu belirtildi. Ağır yaralanan Ramazan Altürk’ün ise tedavisi hastanede devam ediyor.

 

Sosyal medyada #GaziMahallesi etiketi ile atılan mesajlarda  gençlerin ehliyetsiz araç kullandıkları için dur ihtiharına uymadığı yorumu yapılırken yaşamını yitiren iki gencinde alevi olduğu mesajları atıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *