banner773

Tuncay Özkan'dan Çok Çarpıcı Simit Sarayı Paylaşımı

Son 10 gündür gündemin en önemli konusu Simit Sarayı'nın Ziraat Bankası tarafından satın alınacağı iddiasıydı. Konu ile alakalı CHP'li Vekil Tuncay Özkan çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Vekil Haberleri 22.12.2019, 12:14
Tuncay Özkan'dan Çok Çarpıcı Simit Sarayı Paylaşımı

Simit Sarayı'nın yüzde 51'inin Ziraat Bankası'nca satın alınacak olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Böylesine borçlu bir şirketi satın alarak Ziraat Bankası'nın ne yapmaya çalıştığı sorgulanırken konu gündeme geldikten sonra kamuoyu tarafından büyük bir tepki gösterilmişti. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile bankanın Simit Sarayı'nı almayacağı ifade edilmişti.

Konu ile alakalı CHP Milletvekili Tuncay Özkan çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında AKP'li vekillerin Simit Sarayı'na ait olan uçağı kullandıkları ifade eden Özkan, paylaşımına fotoğraflar da ekledi.

Özkan paylaşımında "BİNALİ YILDIRIM VE AKP'Lİ VEKİLLERİN SİMİT SARAYI'NA AİT ÖZEL UÇAĞI KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI Uçan saraydan Uçan Simit Sarayı'na... Hayırlı olsun... Çay simit hesabından Simit Sarayı'nın uçağına geldiniz. Parasını millete ödettiniz, yakışıyor mu?" dedi

Yorumlar (0)