İYİ Partili Ümit Dikbayır, Sakarya’yı karış karış dolaştı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Karasu ve Geyve ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Haberleri 20.03.2023, 14:07
İYİ Partili Ümit Dikbayır, Sakarya’yı karış karış dolaştı

Hafta içi meclis çalışmalarına devam eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, hafta sonu ise yoğun bir programla Sakarya’yı karış karış dolaştı. Karasu ve Geyve İlçelerinde vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Dikbayır’a İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, Sakarya Milletvekili A. Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Ziyaretlerine ilk olarak Karasu İlçesinden başlayan Dikbayır, ilçe esnafını ziyaret ederek yaşanılan ekonomik sıkıntıları vatandaştan dinledi. Dikbayır’ın ziyaretine İl Başkanı Fatih Akgün, Milletvekili A.Adayı Selçuk Kılıçaslan, İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, İl ve İlçe yöneticileri ile partililer de eşlik etti.

Basının sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Karasu’daki ilgiden memnun olduklarını ve Sakarya genelinde partilerine olan teveccühle seçimden birinci parti olarak çıkacaklarının vurgusunda bulundu. Basına yaptığı açıklamada sahadan aldıkları izlenimle seçimi kazanacaklarını ve vekil sayılarını arttıracaklarını dile getiren Ümit Dikbayır, “Vatandaşımızın büyük teveccühü var. Özellikle Karasu’daki ilgiden memnunuz. Karasu’nun sorunlarını da biliyoruz. Çoktan çözülmesi gereken bu sorunları iktidar olduğumuz dönemde kolaylıkla çözeceğiz” dedi.

Kuzeyin güçlü adayı ‘’Kılıçaslan’’

2018 seçimlerinde Sakarya’dan bir vekil çıkardıklarını ifade eden Dikbayır: “Karasu’nun ve kuzeyin adayı olarak Selçuk Kılıçaslan’ı da çıkararak Sakarya’da ki vekil sayımızı arttıracağız. Bunun için Karasu, arkamızda durmalı ve biz de sorunları üst seviyede dile getirebilelim” diye konuştu.

‘’Tüm sorunlara hakimiz’’

İYİ Parti Sakarya Milletvekili A.Adayı Selçuk Kılıçaslan ise “Tüm sorunlara hakimiz ve çözüm yolları hazır halde yola çıktık. Karasu, Kocaali ve Sakarya halkının desteğini görürsek bize yüklenen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kimsenin tahmin edemeyeceği büyüklükte oy alacağımıza da inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün de başta Karasu’nun ve Sakarya’nın ilgisinin yüksek olduğuna dikkat çekti ve Sakarya’da birinci parti çıkacaklarının altını çizdi.

Geyvede merkez esnafa ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Geyve’de de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

‘’Gece gündüz demeden çalışıyor’’

Sakarya Milletvekili Dikbayır Geyve merkez esnafını gezerek, vatandaşların şikayetlerini dinledi. Gezi sırasında vatandaşlar Dikbayır'ın önünü keserek yaşadıkları zorlukları ve hayat pahalılığı ile ilgili şikayetlerini dile getirdiler. Dikbayır, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Ülkemizde giderek artan enflasyonda ezilen vatandaşlarımızın yaşadıklarına şahit olduk. Bizlere dertlerini anlatan vatandaşlarımızı dinlerken çok üzüldük. Geyve'de de tüm ülkemizde olduğu gibi, karamsarlık bitecek, umut gelecek. İYİ'ler, milletimize ışık olmanın gururuyla, memleketimizi huzura kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Allah bizleri, Türk Milleti'ne karşı mahcup etmesin" dedi.

Yorumlar (0)