CHP’li Milletvekillerinden Mimarlar Odası’na hayırlı olsun ziyareti

“Meslek odalarımız hayatın her alanında yurttaşlarımızın yanında”

Vekil Haberleri 10.02.2020, 11:45 10.02.2020, 11:50
CHP’li Milletvekillerinden Mimarlar Odası’na hayırlı olsun ziyareti

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği 'ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası’nı ziyaret ederek, yeni seçilen yönetimlerini kutladı. Çakırözer ve Süllü sivil toplum örgütlerinin hayatın her alanında olduğuna vurgu yaparak, Mimarlar Odası yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Mimarlar Odası seçimi sonrasında göreve gelen Başkan Didar Duygu Altuntaş ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretleri sırasında yönetimin çalışmalarına ilişkin bilgi alan Çakırözer ve Süllü, yönetime emekleri için teşekkür etti.

MESLEK ÖRGÜTLERİ HAYATIN HER ALANINDA
Ziyaretlerinde meslek örgütlerinin önemine vurgu yapan Çakırözer ve Süllü, “Yaşamın her alanında var olan meslek odalarımızın ülkemizin her yanında insan yaşamının daha çağdaş ve daha kaliteli bir düzeye çıkabilmesi için verdikleri mücadeleye minnettarız” dedi.

SİVİL TOPLUM YOL GÖSTERİCİMİZ
Çakırözer ve Süllü, “Sivil toplum örgütlerimiz bizlerin klavuzcusu, yol göstericisi. Bizler şehrin milletvekilleri olarak mimarların yaşadığı sorunların yerelde ve Meclis’te takipçisi olacağız. Her zaman halkın vicdanını ön planda tutan meslek odalarımız ve onların temsilcileriyle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)