CHP'li Candan Yüceer: 24 Haziran demokrasinin, özgürlüklerin, milletin kazandığı gün olacak

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, Marmaraereğlisi ve Kapaklı’da seçim çalışmalarına devam etti. Yüceer, “24 Haziran demokrasinin, özgürlüklerin, milletin kazandığı gün olacak” dedi.

Vekil Haberleri 04.06.2018, 13:18 04.06.2018, 13:18
CHP'li Candan Yüceer: 24 Haziran demokrasinin, özgürlüklerin, milletin kazandığı gün olacak

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Marmaraereğlisi İlçe Örgütü ile İlçe Başkanlığında bir araya gelen Yüceer, 24 Haziran’a kadar durmadan, dinlenmeden kapı kapı, sokak sokak çalışacağız. 24 Haziran demokrasinin, özgürlüklerin, milletin kazandığı gün olacak” dedi. Ülkeyi içinde bulunduğu ağır tahribattan kurtaracak tek partinin CHP olduğunu kaydeden Yüceer, “Dış politikamız iflas etmiş durumda. Ekonomideki kötü gidişatı artık saklayamıyorlar. 16 yılda 16 milyon yoksul yarattılar.  25 Haziran’da büyük bir değişim yaşanacak. Bu kötü gidişe dur diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyareti yapan Yüceer, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Mevcut sorunların CHP iktidarı ile birlikte çözüleceğini belirten Yüceer,  Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Erenler Cemevi ve Marmaraereğlisi Engelli Haklarını Koruma Derneği’ne ziyarette bulundu.

ENGELLİYE 50 BİN İSTİHDAM

Engellilerin eğitim, sağlık, istihdam başta olmak üzere tüm anayasal haklardan engelli olmayan bireylerle eşit biçimde yararlanması için sosyal devlet sorumluluğu içinde hareket edeceklerini belirten Yüceer, Tüm kamusal alanları ve kamu hizmetlerini kapsayacak şekilde bir yıl içerisinde erişilebilir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Kamuda ve özel sektörde engelliler için ayrılan boş kadroları doldurarak 50 bin engelliye istihdam sağlayacağız” dedi.

EVDE BAKIMAYLIKLARI YENİDEN BAĞLANACAK

Tüm engellilerin koşulsuz olarak sağlık güvencesine kavuşacağını kaydeden Yüceer,  medikal malzeme, tekerlekli sandalye, protez, ortez ve benzeri ihtiyaçlarının katkı payı alınmaksızın ücretsiz karşılanacağını bildirdi. Gelir kriteri nedeniyle haksız olarak kesilen evde bakım aylıklarını yeniden bağlayacaklarını kaydeden Yüceer, engelli aylığının bağlanmasında hane geliri kriterinin kaldırılarak sadece engelli bireyin gelirinin dikkate alınacağını söyledi.

KAPAKLI’DA DERNEK ZİYARETİ

CHP’li Yüceer, Marmareereğlisi’ndeki seçim çalışmalarının ardından Kapaklı Ordu İli ve İlçeleri Derneği’nin iftarına katıldı. Yüceer, Kapaklı Uzunköprü Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti.

Yorumlar (0)