CHP PM Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vekil Haberleri 30.08.2022, 10:50
CHP PM Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


İşte CHP PM Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı:
Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki ordularımızın ya istiklal ya ölüm diyerek kazandığı büyük zaferin 100’üncü yıldönümü.

30 Ağustos, Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ulusumuzun bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının kararlı bir yansımasıdır.

Kadınıyla erkeğiyle, yediden yetmişe istiklal için yazılan bir büyük destanın adıdır. Bu muhteşem destan ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline ilk harç konulmuştur. Bu destansı zafer, prangaya vurulmak istenen bir milletin önündeki tüm engelleri yıkarak istiklalinden vazgeçmediğinin en güzel örneğidir ve her zaman mazlum milletlere ilham kaynağı olmuştur.

O gün bu büyük zaferi kazanan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuz bizlere Cumhuriyetimizi miras bırakmışlardır. AKP iktidarının her geçen gün yıpratmaya çalıştığı bu mirasa sahip çıkmak vazgeçilemez bir borç ve ülkemizi daha ileriye götürmeye çalışmak hepimiz için ertelenemez bir görevdir.

Bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ifadesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Büyük Zafer’in 100’üncü yıl dönümünde başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Yorumlar (0)