banner754

CHP'li Vecdi Gündoğdu “Saraylarda oturanlar, halktan kopanlar sorunları çözemezler.”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun “Yalova Çalışmaları” Saha çalışmalarımızı hem Kırklareli’nde hem de genel merkezin görevlendirmesiyle ülkemizin dört bir yanında sürdürüyoruz.

Vekil Haberleri 17.08.2022, 16:46
CHP'li Vecdi Gündoğdu “Saraylarda oturanlar, halktan kopanlar sorunları çözemezler.”

Saha çalışmalarımızı hem Kırklareli’nde hem de genel merkezin görevlendirmesiyle ülkemizin dört bir yanında sürdürüyoruz.

   Saha çalışmalarımız kapsamında;

Erzurum ve Edirne’nin ardından Yalova’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı çalışma ziyareti ve Grup toplantısı öncesi 16-17.08.2022 tarihlerinde saha çalışmaları gerçekleştirdik.

Yalova’da Grup Toplantımız öncesinde, Büyük Marmara Depremi’nin 23.yıl dönümü dolayısıyla Yalova’daki Deprem Anıtı’nı ziyaret ederek, kayıplarımızı bir kez daha saygıyla andık.

Benzer acıların yaşanmaması için önlemlerin ivedilikle alınması gerektiğini bir kez daha önemle vurgulamaya devam ettik.

Daha sonra Genel Başkanımız tarım sektörü temsilcileri ile botanik bahçesinde bir araya gelerek temsilcilerin sorunlarını dinledi, çözüm önerilerimizi anlattı.

Ardından Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz grup toplantımızda Sayın Genel Başkanımız coşkulu, heyecanlı bir kalabalığa milletin sesi olarak çözüm önerilerimizi anlattı.

Yalova’dan tüm vatandaşlarımıza seslenen Milletin Sesi, Genel Başkanımızın;

Beşli çeteye, 203 milyar 700 milyon dolarlık ihale verildi! Paralarını da vergi cennetlerine götürdüler. Zannediyorlar ki Kılıçdaroğlu buna bir şey demeyecek. Sözüm söz; o paraların tamamını getireceğim, millete vereceğim

Asla umutsuzluğa kapılmayın! Bir arada olacağız, tüm sorunları beraberce çözeceğiz. Engel çıkarıyorlar. Hiç merak etmeyin, Bay Kemal bütün engelleri aşıp halkıyla kucaklaşacak, emin olun."

Açıklamaları coşkuyla karşılandı.

Partimizin Grup Toplantısı sonrası milletvekillerimizle esnaf ziyaretleri yaptık, sorunları dinleyerek, çözüm önerilerimizi paylaştık.

    Çözüm CHP, Umut, Milletin Sesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Saygılarımla.      

Yorumlar (0)