CHP'li Özkan: Yüzünüze Tüküreceğim!

Son günlerde CHP’de süren tartışmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Vekil Haberleri 23.11.2019, 17:20 23.11.2019, 17:27
CHP'li Özkan: Yüzünüze Tüküreceğim!

Türkiye 3 gündür Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısını konuşuyor. Londra’da tedavi gören Rahmi Turan dün kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu söylediğini belirtmişti. Turan az önce de kamuoyunda çok tartışılan kaynağını açıkladı. Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Talat Atilla da yaptığı açıklamada, "Rahmi Turan “Gazeteci kaynağını açıklamaz” dediği için ve Rahmi Turan'ı korumak için “Benim dememeyi tercih ettim” Konuyu en ufak ayrıntısına kadar yazmanın vakti geldi" dedi ve haberin kaynağına ilişkin, "Gelelim haber kaynaklığı meselesine… Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP'li… Ya Kemal Bey, ya da kendisinin konuşmasını beklerim doğrusu.. Kılıçdaroğlu haberi doğruladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın net açıklamaları üzerine haberi yeniden kaynağıma sorgulattım. “Yine altını çizerek yüzde yüz doğru” Şimdi, Kemal Beyin ve doğrulattığım CHP'li kaynağın konuşmasını bekliyorum…" ifadelerini kullandı.

"ADIMI KULLANAN ALÇAKLARA TEK YANITIM..."

Ortaya atılan çeşitli iddaiaların ardından CHP'li Tuncay Özkan sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaptı ve “Külliyeye giden CHPli” tartışmasında hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan CHP Genel Başkan Yardımcısı olan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan bunlara sosyal medya hesabı üzerinden çok sert cevap verdi. Devam eden Olağanüstü MYK Toplantısı’nda olan Özkan hakkında iddialarda bulunana yönetlik resmi twitter hesabından; “Adımı kullanan alçaklara tek yanıtım; gerçekler ortaya çıktığında beni bulaştırmaya çalıştınız çamurda boğulacaksınız. Yüzünüze tüküreceğim.” Mesajını paylaştı.

Yorumlar (0)