CHP Antalya'da ara vermeden seçim çalışmalarına devam ediyor

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, TBMM’nin yaz tatiline girmesiyle seçim bölgelerindeki çalışmalara hız verdiklerini, vatandaşlara parti politikalarını ve çalışmalarını yüz yüze anlattıklarını ifade etti.

Vekil Haberleri 15.08.2022, 11:15
CHP Antalya'da ara vermeden seçim çalışmalarına devam ediyor

 Rafet Zeybek, TBMM’nin yaz tatiline girmesiyle seçim bölgelerindeki çalışmalara hız verdiklerini, vatandaşlara parti politikalarını ve çalışmalarını yüz yüze anlattıklarını ifade etti.

ANTALYA’DAKİ VATANDAŞTA, ERZURUM, YOZGAT’TAKİ VATANDAŞTA AYNI EKONOMİK KRİZİN ETKİSİNDE

“Birçok mesleki ve sivil toplum kuruluşunu son bir haftada ziyaret ederek adaletten sağlığa, eğitimden ekonomiye kadar partimizin politikalarını aktarmaya devam ediyoruz. Birçok vatandaşımız önerilerimizi duymuş ve hakimler, detaylara vakıf olmalarına da veya akıllarındaki soru işaretlerini de anlatarak gideriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla tüm parti kadroları olarak sahadayız, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor günlerin çözümüne yönelik politikalarımızı toplumun her kesimine aktaracağız. Parti görevlerimiz nedeniyle farklı şehirlerde de bu süreçte çalışmalarda bulunuyoruz, İç Anadolu’daki bir çiftçi de, Akdeniz’deki bir çiftçide aynı girdi maliyetleri altında eziliyor. Doğu Anadolu’daki bir emekli ve işçide ay sonunu, Antalya’daki vatandaşımız gibi getirmekte zorlanıyor. Antalya özelinde yüksek kira artışları dahi başlı başına büyük ve içinden çıkılamaz bir sorun halini aldı.”

KRİZDEN ETKİLENMEYENLER SADECE AKP’NİN BİR AVUÇ İHALE ZENGİNİ

“AKP’nin yarattığı adaletten ve liyakatten uzak ortamın sonucu oluşan ekonomik kriz tüm yurdu etkisi altına almıştır. Bu krizden etkilenmeyen sadece AKP’nin yarattığı bir avuç ihale zengini ve bunlara aracılık yapanlar. Milyonlarca çalışan ay sonunu getiremiyor, milyonlarca insan ise işsiz, tarihin hiçbir dönemi AKP’nin yarattığı bu duruma benzemiyor. Saray’dan yönetimin getirdiği sorunları aşmanın tek yolu seçimdir. Bu seçim sonrası CHP iktidarında Türkiye’nin yeni yüzyılında yeniden refah ve adaletin tesis edileceği bir dönemin başlangıcı olacaktır.”

Yorumlar (0)