Ahmet Akın: ''Son sözü sandıkta Dursunbeyliler söyleyecek''

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, iktidar partisinin Balıkesir’de en çok oy aldığı Dursunbey’de vatandaşlara verdiği sözleri tutmadığını söyledi. Ahmet Akın, “AK Parti için sandıkta son sözü Dursunbeyli hemşehrilerim söyleyecektir” dedi.

Vekil Haberleri 17.07.2020, 11:23
Ahmet Akın: ''Son sözü sandıkta Dursunbeyliler söyleyecek''

CHP’li Ahmet Akın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında Dursunbey ve mahallelerinin sorunlarına dikkat çekti. AKP’nin ilçede en çok oyu alan parti olduğunu anlatan Ahmet Akın, oyların hizmet olarak Dursunbey’e dönmediğini ifade etti. Verilen sözlerin tutulmasını ve Dursunbey’e sahip çıkılmasını isteyen Ahmet Akın şöyle konuştu:

“AK Parti Balıkesir'de en çok oy aldığı Dursunbeyli vatandaşlarımıza hizmet götürmüyor; hemşehrilerim şikâyetçi, muhtarlar şikâyetçi... Örneğin Arıklar Mahallesi başta olmak üzere 40 mahallenin yüz yıllık su sorununu çözecek vatandaşlarımızın talebi olan proje hayata geçirilmedi. "Hamzacık'a gölet yapacağız." dediler, yapmadılar; İsmailler Mahallesi'nin elektrik direkleri kırk dokuz yıldır bakımsız olduğu için yıkıldı yıkılacak. Vatandaşın talebi olan bakım onarım yıllardır yapılmıyor. Beyel Mahallesi'yle birlikte 6 mahalleden 40 insanımızın ekmek yediği Alaçam Orman İşletme Müdürlüğünün işlerini özel bir firmaya verdiler, bu insanlarımız işsiz kaldı, yerlerine Suriyeli göçmenler çalıştırılıyor. Bütün bunlar Dursunbeyli hemşehrilerimin sandığa gittiğinde AK Parti'ye oy verirken gözden geçireceği iktidar uygulamalarıdır. AK Parti için sandıkta son sözü Dursunbeyli hemşehrilerim söyleyecektir.”

Yorumlar (0)