Gaming Mouse ve Kablosuz Oyuncu Kulaklık Seçimi

Gaming mouse arayışlarında kararsız kalan oyuncular için bazı tüyoları derledik.

TEKNOLOJİ 16.09.2019, 21:22
Gaming Mouse ve Kablosuz Oyuncu Kulaklık Seçimi

Öncelikle oyun oynadığınız platformu, oyunu ve buradaki gereksinimleri düşünün. Daha sonra satın almayı düşündüğünüz mouse ile bu oyunun ne derecede uyumlu olduğu konusunda araştırmalar yapın.

Bu araştırmalar sırasında ürünlerin yorum sayfalarına veya oyuncuların toplandığı forumlardaki ürün başlıklarına göz atabilirsiniz. Böylece birebir kullanıcı deniyiminden hareketle yazılan yorumları görürsünüz. Ayrıca sizle aynı ihtiyaçların, mouselar tarafından ne derecede karşılandığını net olarak anlarsınız.

Bununla birlikte bir mouse’tan beklentilerinizi net olarak ortaya koymanız gerekir. Eğer bu zamana kadar kullandığınız mouse boyutlarına alıştıysanız ve elinize oturma konusunda sorun yaşayacağını düşünüyorsanız, gaming mouse ebatları da sizin için belirleyici olabilir. Aynı şekilde, oynadığını oyun üzerinde daha fazla hakimiyet sağlayacağını düşündüğünüz ekstra özellikler varsa (makro tuşları gibi), mouse seçiminde bu özelliklere dikkat etmeniz gerekir. Bu tür özelliklerin sadece “çalışır” durumda olmaları, en iyisini elde etmek için yeterli değildir. Bu nedenle yine bu spesifik özellikler hakkında detaylı araştırma yaparak, satın alma işlemini tamamlamak isteyebilirsiniz.

Kablosuz oyuncu kulaklık

Oyuncu donanımları da gelişen teknolojiyle birlikte çağ atlıyor. Kablosuz kulaklıklar da bu çağda oyuncuların en çok tercih ettiği donanımlar arasında yer alıyor.

Peki size en uygun oyuncu kulaklığını nasıl seçeceksiniz?

  • PC, Konsol, Mobil... öncelikle hangi platformda daha sık kullanılacak bir kulaklığa ihtiyacınız olduğunu belirleyin.
  • Kablosuz kulaklıkların batarya ömürleri olduğunu unutmayın, satın almadan önce bu özelliği iyi araştırın.
  • Kulak, yüz ve kafa yapınıza göre en konforlu kablosuz kulaklığı belirleyin.
  • Konforu etkileyen birincil unsurun, kulaklığın dış kaplamasında kullanılan malzemeler olduğunu unutmayın.
  • Son olarak, enerjinizi kulaklığı taşımaya harcamak istemiyorsanız, mümkün olan en hafif ve en rahat kulaklığı satın almayı tercih edin.

Detaylı bilgi için; https://tr.steelseries.com/gaming-headsets

Yorumlar (0)