Spor yorumcusu Sercan Hamzaoğlu: "Ekrem İmamoğlu, Ali Koç'tan özür diledi"

Spor yorumcusu Sercan Hamzaoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki polemik sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ali Koç'tan özür dilediği ifade etti.

SPOR 11.05.2022, 17:06
Spor yorumcusu Sercan Hamzaoğlu: "Ekrem İmamoğlu, Ali Koç'tan özür diledi"

Gazetekritik/Özel-Haber Global'ın youtube kanallarından Kontra'da yayınlanan programda Ekrem İmamoğlu ile Ali Koç arasında yaşananlar değerlendirildi.


Fenerbahçe konusunda uzman spor yorumcusu Sercan Hamzoğlu bir kulis bilgisini dile getirdi.


Hamzaoğlu,  "Bana gelen bilgide Ekrem İmamoğlu'nun olayın ertesi günü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşüp özür dilediğini" söyledi.


NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Ekrem İmamoğlu'nu eleştirip, "İnşallah, Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez' ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu da kişisel sosyal medya hesabından, ""Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle" demişti.

Yorumlar (0)