Kobe Bryant’ın helikopter pilotu hakkında şok gelişme!

26 Ocak’ta meydana gelen kazada helikopterin 366 metre yükseklikten düşerken bir bulut katmanına tutunmaya çalıştığı fakat başarılı olamadığı ortaya çıkmıştı. Kazada hayatını kaybeden efsanevi basketbolcu Kobe Bryant ve iyi bir basketbolcu olma hayali kuran kızı Gianna için ise 24 Şubat günü Bryant’ın maçlara çıktığı Staples Center’da bir anma töreni düzenlenecek.

SPOR 25.02.2020, 02:38 25.02.2020, 02:40
Kobe Bryant’ın helikopter pilotu hakkında şok gelişme!

26 Ocak’ta helikopter kazasında kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybeden basketbolun efsanevi ismi Kobe Bryant, sevenlerini yasa boğmuştu. Kızı Gina ve yanlarında bulunan 7 kişi ile bir basketbol maçını izlemek üzere yola çıkan Kobe Bryant ve arkadaşlarından ise kurtulan olmamıştı. Los Angeles’ın Calabassas bölgesinde meydana gelen feci kazanın nedeni olarak kötü hava koşulları sebebiyle oluşan kalın sis tabakası gösterilmişti. Sevilen basketçi Kobe Bryant’ın içinde bulunduğu helikopterin pilotu ile ilgili gelen son dakika bilgisi ise sevenlerini şoka soktu.  Hollywood’un ünlü isimlerinin pilot Ara Zobayan ile uçmak için sıraya girdiği ve mesleğinde edindiği başarısı ile tanınan pilotun, geçmişte havacılık yasalarını ihlal ettiği ortaya çıktı.

Los Angeles Times’ın haberine göre pilot Ara Zobayan, 2015 yılında Federal Havacılık İdaresi’nin uyarılarını dikkate almayarak yoğun sise rağmen kalkış gerçekleştirdi. Zobayan’ın uçuş sicilinde de yer alan bu hatalı uçuş ortaya çıkarken, daha önce de Zobayan ile uçan Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi isimler konu hakkında sosyal medyadan paylaşım yaparak oldukça şaşırdıklarını belirtti.

26 Ocak’ta meydana gelen kazada helikopterin 366 metre yükseklikten düşerken bir bulut katmanına tutunmaya çalıştığı fakat başarılı olamadığı ortaya çıkmıştı. Kazada hayatını kaybeden efsanevi basketbolcu Kobe Bryant ve iyi bir basketbolcu olma hayali kuran kızı Giannaiçin ise 24 Şubat günü Bryant’ın maçlara çıktığı Staples Center’da bir anma töreni düzenlenecek.

Yorumlar (0)