İnan Özdemir'den Külüpler Birliği'nin son açıklamasına tepki:Bu kadar alçalmaya gerek yoktu...

İnan Özdemir, " "Her fırsatta Külliye'ye koşan, canlı yayınlarla halktan para toplayan kulüplerin futbolla alakalı sorunlarını ilgili paydaşlarla çözme ve ihale kovalama gayesini yakından biliyoruz zaten. Bu kadar alçalmaya gerek yoktu." diyerek Külüpler Birliği'ne tepki gösterdi.

SPOR 17.07.2021, 14:03
İnan Özdemir'den Külüpler Birliği'nin son açıklamasına tepki:Bu kadar alçalmaya gerek yoktu...

Gazetekritik- Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği mektuba destek veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır" denilmişti.

Spor yazarı ve yorumcusu İnan Özdemir, Kulüpler Birliği'nin Kılıçdaroğlu'nun destek açıklamasından sonra yapılan karşı açıklamaya tepki gösterdi.


Özdemir, soysal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her fırsatta Külliye'ye koşan, canlı yayınlarla halktan para toplayan kulüplerin futbolla alakalı sorunlarını ilgili paydaşlarla çözme ve ihale kovalama gayesini yakından biliyoruz zaten. Bu kadar alçalmaya gerek yoktu." diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiği mektuba destek veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır" diyerek cevap verdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında Kulüpler Birliği'ne destek verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "TFF yönetimine ve Katarlı Bein'in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)