Gazeteci Sabahattin Önkibar:"Rabiacı ve FETÖ'cü Emre Belözoğlu'ndan bu şekilde kurtulacağız"

Gazeteci, Yazar Sabahattin Önkibar bugün resmi youtube sayfasında paylaştığı video da Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu hakkında yaptığı açıklamalar spor gündemine bomba gibi düştü.

SPOR 13.05.2021, 16:26 13.05.2021, 16:31
Gazeteci Sabahattin Önkibar:"Rabiacı ve FETÖ'cü Emre Belözoğlu'ndan bu şekilde kurtulacağız"


Gazetekritik/Ankara


Önkibar Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu ile ilgili şunları söyledi:


"RABİACI VE FETÖCÜ EMRE BELÖZOĞLU"
Futbol benim tek hobim. Yakınnda  ilgileniyorum.İyi bir Fenerbahçeli olan bendeniz Fenerbahçe'nin şampiyon olamamına üzülmedim. Niye mi diye sorarsanız Rabiacı ve FETÖ'çü Emre'den bu şekilde kurtulacağız. Emre nasıl FETÖ'çü demeyin sakın. Hakan Şükür ve onlarca FETÖ'çünün net beyanı var çünkü. Aynı şekilde Rabia işaretini sahaya taşıyan yine Emre Belözoğlu'dur.Keza Saray'ın has adamı olan Acun Ilıca ile kanka olan yine Emredir.
Buradan hareketle o kesimlerin Fenerbahçe'deki elamınıdır. Atatürk'ün takımında böylelerinin asla yeri yoktur olmamalıdır. 


"REZİL TRANSFERLERİN SORUMLUSU EMRE BELÖZOĞLU'DUR"
Sezonun başındaki rezil transferlerin ve Mesut Özdil ile İrfan Can Kahveci kazığının tek muhatabıdır.Takımın forveti yok ve 6 orta saha oyuncusu mevcut iken ilaveten 20 milyon maliyet ile Mesut ve İrfan'ı alma futbol ve Fenerbahçe çıkarı ile açıklanamaz.
Maalesef Ali Koç, Tayyip Erdoğan ile iyi ilişki kurmak adına Acun Ilıcalı'ya boyun eğmek gibi bir görüntü söz konusudur.


"ACUN ILICALI'NIN HEDEFİ FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI"
Acun Ilıcalı'nın nihayi hedefi Fenerbahçe başkanlığıdır.Bu aslında Saray'ın projesidir. Fenerbahçe'yi seçim ile ele geçiremeyen siyasi irade, Acun - Emre operasyonu ile içerden fethetmek istiyor. Aman Ali Koç Başkan dikkat!

Yorumlar (0)