Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, geçtiğimiz günlerde Tudor'un gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine yüzde 99 ihtimalle Slaven Bilic'in geleceğini öne sürdü.
Beşiktaş'ın başında geçirdiği başarılı dönemin ardından İngiltere'nin yolunu tutan ve Premier Lig'de West Ham'ı çalıştıran Hırvat hocanın adı artık Galatasaray'ın gündeminde... Yönetimin, vatandaşı Tudor'un yerine getirmeyi planladığı Bilic'le görüşme yapıldığı iddia ediliyor. 49 yaşındaki çalıştırıcı cevap vermek için süre isterken, sarı-kırmızılılar da beklemeye geçtiği ve diğer adaylarla dirsek temasında olduğu öğrenildi..jpg)
Hoca arayışları, Bilic'in vereceği olumlu ya da olumsuz cevaba göre şekillenecek. Bilic, West Ham'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, kendisini hazır hissettiğini ve en kısa sürede teknik direktörlük görevine döneceğini söylemişti.
''YÜZDE 99...
'
Bu gelişmelerin ardından Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, katıldığı bir spor programında Tudor'un yerine %99 ihtimalle Slaven Bilic'in geleceğini öne sürdü.
2025-2026 ÖRGÜN EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
#Eğitim / 01 Ekim 2026
İki yoğurt markasında jelatin ve nişasta tespit edildi! Bakanlık listeyi açıkladı
#Gündem / 01 Ekim 2026
Kubilay Aka ile Hafsanur Sancaktutan ayrıldı! 2 yıllık aşk sessiz sedasız bitti
#Magazin / 01 Ekim 2026
Yorumlar