Cristiano Ronaldo Al Nassr forması ile ilk maçında Messi ile karşılaşabilir!

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki ilk maçına, 19 Ocak'ta Lionel Messi'nin forma giydiği Paris Saint-Germain (PSG) ile oynanacak hazırlık karşılaşmasında çıkabileceğini söyledi.

SPOR 10.01.2023, 00:11
Cristiano Ronaldo Al Nassr forması ile ilk maçında Messi ile karşılaşabilir!

PSG Kulübü, A ekibin 18-19 Ocak tarihlerinde Katar'ın başkenti Doha ve Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gideceğini açıkladı. PSG'li futbolcular, gezme kapsamında İlk olarak Doha'daki Uluslararası Khalifa Stadı'nda antrenman meydana getirecek. Ertesi gün ise Suudi Arabistan kulüpleri Al Hilal ve Al Nassr'ın oyuncularının oluşturacağı karma takımla Riyad'daki Kral Fahd Stadı'nda gosteri maçına çıkacak.


Rudi Garcia da Fransız L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'daki futbolseverlerin merakla beklediği Ronaldo'nun sahaya ne zaman adım atacağı sorusunu yanıtladı. Garcia, "Ronaldo ilk maçını Al Nassr formasıyla oynamayacak. Al Hilal ve Al Nassr'daki futbolculardan oluşan karma takımla izleyici önüne çıkacak" ifadelerini kullandı.


Garcia, Manchester United'da oynadığı dönemden 2 maç cezası bulunan Ronaldo'nun, Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi'ndeki ilk maçına ise 22 Ocak'ta Al Ettifaq'a karşı çıkacağını paylaştı.
Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, geçen sürem İngiltere Premier Lig'in 32. Haftasındaki karşılaşma sonucunda fotoğrafını çekmek isteyen bir taraftarın telefonunu kırdığı için 2 maç ceza almıştı.

Yorumlar (0)