Ali Koç'un "İsim Vermeyeceğim"Dediği Kişi Kim?

beIN Sports'ta canlı yayına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon öncesinde takımdan ayrılan Martin Skrtel ile arasında geçen pazarlığın detaylarını verdi. Koç, 'İsim vermeyeceğim bir oyuncumuz var. 2 milyon Euro önerdik, 700 bin Euro'ya Avrupa'ya gitti' ifadelerini kullandı.

SPOR 01.11.2019, 11:50
Ali Koç'un "İsim Vermeyeceğim"Dediği Kişi Kim?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, beIN Sports’ta katıldığı canlı yayında takımdaki bir oyuncu ile yaptığı pazarlığı anlattı.

Başkan Koç “İsim vermeyeceğim bir oyuncumuz var. 3,5 milyon Euro alıyordu. 2 milyon Euro yapalım dedik. Şampiyon olursa 500 bin euro prim önerdik, zam yaptık, daha çok şey istedi ve vermedik, sonra gitti 700 bin Euro’ya imza attı Avrupa’da bir takıma” ifadelerini kullandı.

Ali Koç’un ismini vermediği yıldız oyuncunun Slovak futbolcu Martin Skrtel olduğu ortaya çıktı. 3 yıl Fenerbahçe’de forma giyen futbolcu 2,5 milyon Euro’luk teklifi reddedip İtalyan takımı Atalanta’nın yolunu tuttu.

4 yaşındaki futbolcunun Atalanta ile yıllık 1 milyon Euro’ya anlaştığı yazılmıştı. Fakat Skrtel’i fiziksel olarak yeterli bulmayan Atalanta 20 gün sonra tecrübeli savunma oyuncusunun sözleşmesini feshetti.

Bu gelişmenin Skrtel Başakşehir’in yolunu tutarken bir başka eski Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer ise Atalanta’ya kiralık olarak transfer oldu.

34 yaşındaki Skrtel, Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yorumlar (0)