A Milli Takım’ın Letonya ve Galler kadrosu duyuruldu

A Milli Futbol Takımımızın, Letonya ve Galler ile oynayacağı maçlarının aday kadrosu belli oldu.

SPOR 09.06.2023, 15:49
A Milli Takım’ın Letonya ve Galler kadrosu duyuruldu

A Milli Takımımızın UEFA EURO 2024 Elemeleri’nde 16 Haziran’da deplasmanda Letonya ve 19 Haziran’da Galler ile Samsun’da oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadro, Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden resmen duyuruldu:

Öte yandan, A Milli Takım aday kadrosunun açıklanması sonrasında 7 futbolcunun kulüp takımlarıyla müsabaka oynayacak olması göz önünde bulundurularak, Letonya ve Galler maçları için ayrı bir genişletilmiş liste oluşturuldu.

U21 Milli Takımımızın da Riva’da A Takım ile birlikte kamp yapacak olması da düşünülerek hazırlanan listedeki futbolcular konu hakkında bilgilendirildi. Bu futbolcular, gerekli görülmesi halinde A Milli Takım aday kadrosuna dâhil edilecek.

TÜRKİYE’NİN, LETONYA VE GALLER MAÇLARININ TARİHİ

Letonya-Türkiye müsabakası, 16 Haziran Cuma günü TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak. Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda 19 Haziran günü oynanacak olan Türkiye-Galler maçı ise, 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar (0)