VATAN PARTİSİ'NDE İYİ PARTİ HUZURSUZLUĞU!

Vatan Partisi ve yayın organları Aydınlık Gazetesi ve Ulusal TV'nin, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na yönelik açıklamalarının arkasındaki hedef İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener mi?

SİYASET 28.06.2021, 21:02
VATAN PARTİSİ'NDE İYİ PARTİ HUZURSUZLUĞU!


Gazetekritik/Ankara- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e yönelik suikast girişimi iddiası üzerinden Müsavat Dervişoğlu'nun adını geçirmesinin arka planındaki hedef İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olduğu ifade ediliyor.


Nitekim Aydınlık grubu konu ile ilgili haberinin başlığında "Meral Akşener’in kara kutusu açılıyor" başlığı ile verdiği haberde, Dervişoğlu üzerinden Meral Akşener'i hedef tahtasına konmuştu.


İzmir'de konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na soru soranlar arasında Aydınlık muhabirleride yer almıştı. Aydınlık muhabirlerinin sorduğu sorular büyük bir kısmı da Meral Akşener'e yönelik söylem ve iddiadan öteye gitmedi.


VATAN PARTİSİ'NDE İYİ PARTİ RAHATSIZLIĞI
Geçtiğimiz hafta Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Halis Çur ve yönetim kurulu partilerinden istifa  ederek İYİ Parti'ye katıldı.Halis Çur toplamda 250 kişinin İYİ Parti ailesine katılım sağlayacağını belirtmişti.


İYİ Parti'nin Millet ittifakındaki yeri ve önemi başta AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur ittifakına destek veren VATAN Partisi'nde rahatsızlık yaratmışa benziyor. Özellikle VATAN Partisi'nden istifa eden vatandaşların ilk yöneldiği partilerin başında İYİ Parti olması seçmen geçişgenliği açısında da İYİ Parti'yi rahatsızlığını doğuran bir başka neden olarak ortaya çıkıyor.

Yorumlar (0)