Ümit Özdağ:Seçimler yaklaşırkan yine bir Haziran Kasım 2015 yaşamasına izin vermeyeceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Taksim'deki patlama ile ilgili yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'na çok kritik bir çağrıda bulundu. Özdağ, Haziran Kasım 2015'te seçim öncesi ne oldu çık anlat dedi.

SİYASET 14.11.2022, 18:53 14.11.2022, 18:59
Ümit Özdağ:Seçimler yaklaşırkan yine bir Haziran Kasım 2015 yaşamasına izin vermeyeceğiz

Gazetekritik/ Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Taksim'deki patlama ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Özdağ'ın o açıklamaları:

Türkiye çok kötülüyor her anlamda. Bunun bir boyutuda güvenlik politikalarının olağanüstü yanlış bir eksende sürdürülmesi. Ve Türkiye'nin etrafında adeta hükümetin izlediği politikalarla bataklılıklar oluşturuluyor. Bunun en önemliside Suriye bataklığı. Bataklık diyorum çünkü 10 yıldır bu iktidar boyunca her geçen gün derinleşen bir hal alıyor.


Yine Türkiye'nin kontrolü altında olduğu söylenen Afrin bölgesinden sızan bir PKK'lı İstanbul'da 6 canın yitirilmesine 60'dan fazla kişinin yaralanmasına sebep olan bombalı bir saldırı yaptı. Bunu tek başına yaptığını söylemek mümkün değil. 


Hani Afrin bizim kontrolümüzdeydi? Hani Afrin'de sınır güvenliği sağlanmıştı? Afrin'de ÖSO'cuların Afrinlilere karşı giriştiği eylemlerin halkı nasıl terör örgütünün kucağına ittiğini konuşmadık ama şimdi konuşacağız. Erdoğan'ın Kuva-i Milliye dediği ÖSÖ'cuları şimdiye kadar konuşmadık ama şimdi konuşacağız.


Türk askerlerinin kontrolüne aldığı bu bölgeleri şimdi ÖSO çeteleri, Türkiye kaçak insan girişindende bunlar sorumlular. Ve İŞİD ile birlikte çalışıyorlar. Ceylanpınar ile Akçakale arasında ÖSO ve İŞİD çeteleri PKK YPG ile birlikte 4500 dolara adam sokuyorlar Türkiye'ye.


Ve onlar bu bataklığı oluşturunca PKK'da Afrin'e geri döndü ve Türk askeri ile çatışmaya girdi. Burdan terörist sokmaya başladı.
15 günden beri Türk devletnin tüm istihbarat grupları buradan teyakkuz durumundaymış. Nerden biliyorlar bilmiyorlar. Ama Soylu'ya açık bir şekilde Amerika'nın mesajını aldığı söyledi. Olabilir, olmayabilir. Bir başka devlette mesaj göndermiş olabilir.Çünkü mevcut yapının Türk halkına doğru söylemediğini biliyor.Hükümetin Haziran Kasım 2015'te terörü nasıl kullandığını biliyoruz. Seçim sonuçlarını etkilemek için kullandığını biliyoruz. Yine seçimler yaklaşırkan yine bir Haziran Kasım 2015 yaşamasına izin vermeyeceğiz.


Ahmet Davutoğlu korkma artık ya. Ahmet gerçekten korkma! Anlat şu haziran kasım arasında ne olduğunu anlat. Yakın çevrene ne anlattığını biliyorum. Erdoğan seni çok korkuttu. Korkma korkarak siyaset yapma. Olan biten herşeyi ben biliyorsam sende biliyorsun. Sen bu ülkede başbakanlık yaptın. Anlat artık. Kimler yaptı bu işi? Nasıl kurguladır? Utanmadan o altılı masada oturmaAnlat artık. Bak ben ölümü göze aldım. Siyaset yapacaksan bu ülkede onu göze alacaksın. Yoksa git üniversitede ders ver.Ahmet bak ben biliyorum. Sende biliyorsun. Kimi suçladığınıda biliyorum. Ama korkakça davranıyorsun. Bir milletvekiliği uğruna. Anlat ne oldu? Bak sen sustuğun için insanlar ölüyor hala. Böyle siyaset yapılmaz. Bu korkaklıktır. Türk Halkına karşı sorumluyuz.

Yorumlar (0)