TUNCAY ÖZKAN:YÜZDE 54 İLE İLK TURDA BİTİRİRİZ

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, FOX TV’de İlker Karagöz’ün Çalar Saat programına konuk oldu.Özkan, "Sistemi kirleten çürüten şey bu tek adam rejimi diyerek" mevcut durumu özetledi.

SİYASET 05.05.2023, 10:16 05.05.2023, 10:24
TUNCAY ÖZKAN:YÜZDE 54 İLE İLK TURDA BİTİRİRİZ

Gazete Kritik Özel- CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, FOX TV’de İlker Karagöz’ün gündeme dair sorularına şu şekilde yanıt verdi.

YÜZDE 54 İLE İLK TURDA BİTİRİRİZ

Seçim sonuçlarına yönelik değerlendirme yapan Özkan “yüzde 54 ile ilk turda bitiririz, meydanlar değişim istiyor, Yeni bir başlangıca, umuda herkes gönlünü aklını açmış durumda. Herşeyin birleşe birleşe kazanılacağını halkımız görecek” dedi.

YURT DIŞINDAN KARA PROPAGANDA EKİBİ GÖNDERİLDİ

Bu sistemin içinden bazı vatanseverlerin genel başkanımıza aktardığı bilgiler. Burda isimler var. Sayın Genel Başkanımızın sesini ve görüntüsünü değiştirip FETÖ ve PKK ile ilintili hale getirilen bir çalışma yapıyorlar. Bunlar uluslararası ekipler. Konuşma üretiyorlar. O konuşmalar ile bir algı oluşturmak istiyorlar.

ÇİÇEKLERİ KOPARTABİLİRSİNİZ AMA BAHARIN GELMESİNİ ASLA ENGELLEYEMEZSİNİZ

Ben onlara bir tek şeyi hatırlatmak isterim. Çicekleri kopartabilirsiniz ama baharın gelmesini asla engelleyemezsiniz. Bahar 14 Mayıs’ta mutlaka Türkiye’ye gelecek. Ekipler getirsinler, Deep Fake oluştursunlar. Tedbirler aldık. Onlar devreye girecek. Yalanlarını hemen yüzlerine çarpacağız. Bu ekipler iletişim başkanlığına bağlı çalışıyorlar. Bu yönlendirmeyi yapan İletişim başkanlığı. Kocaman bir propaganda aygıtının kirli unsurları. Bu işi yapanlar yurt dışı ekipleri. Paralarınıda bitcoin ile aldılar.

BİZİ TERÖRLE İLİŞKİLENDİREN AKP’NİN ARKA KOLTUĞUNDA HİZBULLAH VAR

AKP’nin arka koltuğunda Hizbullah var, FETÖ var.

BİZİ TERÖRİST YERİNE KOYMANIN NE ANLAMI VAR?

CHP Engin Altay ve AKP’li Özlem Zengin’in gençlerle sokakta “Gesi Bağları” türküsünü söylemesini yorumlayan Özkan “bizi düşman yerine, terörist yerine koymanın ne anlamı var. Böyle birlikte türkü söylemekten güzel ne var.”

BİZİM AMACIMIZ BU ÜLKENİN ÇOCUKLARINA BİR GELECEK VERMEK

Bizim amacımız bu ülkenin çocuklarına bir gelecek vermek.

KILIÇDAROĞLU’NUN MİRASI ADALET OLACAK

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu dünyaya bırakacağı emanet adalet olacaktır.

Yorumlar (0)