Sevilay Yılman: İnce, beklediği teklifi alamadığı için sert tavrı gösterdi

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, "İçeride gülümseyen, sohbet eden İnce, dışarıda birden sert bir tavır kullanmış. Kapıdaki o tavrı hem Kılıçdaroğlu'nun hem de kurmayları şok etmiş. Bence, Sayın İnce beklediği teklifi alamadığı için sert tavrı gösterdi" dedi.

SİYASET 29.03.2023, 22:08
Sevilay Yılman: İnce, beklediği teklifi alamadığı için sert tavrı gösterdi

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, TV5 ekranlarında Yunus Emre İşci'nin sunduğu Düşünme Vakti programının konuğu oldu. Yılman, Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Gazeteci Sevilay Yılman'ın o değerlendirmesi:

Kaynaklarımdan öğrendiğim kadarıyla işte depremi konuşmuşlar. Muharrem Bey depremdeki işte analizlerini anlatmış, gözlemlerini anlatmış. Kemal Bey, işte Sayın Cumhurbaşkanı adayı depremle ilgili çalışmalarını anlatmış sonra anılarından bahsetmişler. Güzel bir sohbetti dedi. Ya bir de işte sanıyorum ortak mutabakat neslinden falan bahsetmiş. Sayın Kılıçdaroğlu ve tabii işte seçimin ne kadar kritik olduğunu bu seçim bu seçimi mutlaka alınması gerektiğini Sayın İnce de aynı şeyleri söylemiş. Yani bu seçimin son seçim olduğunu, Erdoğan'ın iktidarının gitmesi için tek şans olduğunu filan söylemiş. Bunun üzerine Kadarıyla işte kapıda da dedi yani Sayın Kılıçdaroğlu Halil İbrahim sofrası Sayın İnce demiş bu Halil İbrahim sofrası buna bu ismi koyduk bu sofraya inşallah genişliği genişliğe büyüye büyüye bu seçimi alacağız. Ve bu yirmi bir yıllık iktidarı göndereceğiz filan demiş. Gayet güzel, hoş sohbet. Sonra izin istemişler. Kalkmışlar benim duyduğum kadarıyla, öğrendiğim kadarıyla ama kapıdaki o tavrı, yani Sayın İnce'nin o tavrı hem Sayın Kılıçdaroğlu'nu hem de yanındaki kurmayları şok etmiş. Kurmaylarının anlattığı kadarıyla biliyorum tabii isim veremem ama içeride gayet hoş. Yani gülümseyen, işte sohbet eden ince birdenbire yani dışarıda bir fazlasıyla sert. Agresif, gergindi zaten. Yani yansıyan görüntü de oydu farkındaysanız. Evet. Çok gergindi. Yorumum şu. Beklediği teklifi alamadı herhalde. Alamadığı için de. Yani finalde yani sohbet bitince hadi kalkalım Dinleyince o dakikadan sonra sayın İnce sükutu hayal herhalde yaşadığı için dışarıda da o agresif agresyonu yüksek tavrı gösterdi.

Yorumlar (0)