Mustafa Sarıgül'den Kritik açıklama: Türkiye'nin her zamankiden çok Sayın Kılıçdaroğlu'na ihtiyacı var

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, gece sızdırılan video sonrası yaptığı açıklamada, ""Türkiye'nin her zamankinden çok Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ihtiyacı var. Biz sayın genel başkanımızın yanında dimdik duracağız" ifadesini kullandı.

SİYASET 19.07.2023, 13:21 19.07.2023, 13:27
Mustafa Sarıgül'den Kritik açıklama: Türkiye'nin her zamankiden çok Sayın Kılıçdaroğlu'na ihtiyacı var


CHP'de değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği bir zoom toplantısının 14 dakika 39 saniyelik kaydı sızdırıldı. Bir saat süreceği belirtilen, "toplanan muhalif imzalarla Kemal Kılıçdaroğlu'nu olağanüstü Parti Meclisi toplantısına ve olağanüstü kurultay çağrısında bulunmaları görüşüldü.


Konu ile ilgili bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mustafa Sarıgül, bu yaşananlara bir şarkı sözü ile tepki göstererek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketledi.


Gazete Kritik'in ulaştığı CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun eski kurmaylarının yaptığı zoom toplantısına dair tutumunu sosyal medyadan paylaştığı twit ile tepki gösterdiğini söylerken, "Türkiye'nin her zamankinden çok Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ihtiyacı var. Biz sayın genel başkanımızın yanında dimdik duracağız" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)