MUHARREM İNCE: CHP'DEKİ ÇETE KILIÇDAROĞLU'NA KUMPAS KURDU

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET 04.04.2023, 10:24 04.04.2023, 12:35
MUHARREM İNCE: CHP'DEKİ ÇETE KILIÇDAROĞLU'NA KUMPAS KURDU

Gazete Kritik- Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "'Ekrem İmamoğlu'na atılan iftira, Kılıçdaroğlu'nun seccadesi' bunlar hep CHP'nin tepesindeki bir çetenin işi" olduğunu söyledi.

CHP'DEKİ ÇETE KILIÇDAROĞLU'NA KUMPAS KURDU
Kılıçdaroğlu'na kumpas mı kuruldu sözlerine aynen yanıtını veren Muharrem İnce,  "75 yaşında adam farketmemiş olabilir. Sen nasıl partilisin? Farkedeceksin. Birbirine kumpas kuran tipler var orda.

KAZANMA DERTLERİ YOK GENEL BAŞKANLIK MÜCADELESİ VAR

Cumhurbaşkanlığını kazanmak gibi bir dert yok orda. Kazansada kaybetsede genel başkanlık boşta. Herkes birbirini biçiyor orda. Kendi genel başkanlarına kumpas kurarlar. Nasıl partilisiniz siz?

SECCADE ERDOĞAN'IN KÖTÜLÜKLERİNİ ÖRTMEZ

Tam Erdoğan'a malzeme veriyorsunuz seçim öncesi. Erdoğan önceden Kuran ile çıkıyordu. Şimdi Seccade ile çıkıyor ekrana. Ama Erdoğan'ın yaptığı kötülükleri,yalanı,dolanı örtmez seccade. CHP ne yazıkki veriyor o malzemeyi. Bilerek mi veriyorlar, Kılıçdaroğlu'nu  küçük düşürmek için mi yapıyorlar bilmiyorum. Ama orada öyle bir yapı var...

Yorumlar (0)