Mersin'de Kılıçdaroğlu'na en çok oyun çıktığı Yenişehir'de hedef Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak

Mersin'in 13 ilçesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na en çok oy % 71.22 oranla Yenişehir ilçesinden çıktı.

SİYASET 23.05.2023, 12:24 23.05.2023, 13:22
Mersin'de Kılıçdaroğlu'na en çok oyun çıktığı Yenişehir'de hedef Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak

Gazete Kritik Özel- Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Mersin'de en yüksek Yenişehir İlçesi'nden geldi.

MERSİN'DE REKOR YENİŞEHİR'DE
Mersin Yenişehir ilçesinde 14 Mart seçimlerinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na % 71.22 oy çıktı.

Mersin Yenişehir ilçesi Kılıçdaroğlu'na verdiği bu oy oranı ile Türkiye genelinde de rekor kıran ilçeler arasında yer aldı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise aldıkları rekor oyu buruk bir sevinç ile karşılarken hedeflerinin 28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığına taşımak olduğunu belirtti.

YENİŞEHİR'DE KILIÇDAROĞLU SEFERBERLİĞİ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 15 Mayıs sabahı Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda Cumhurbaşkanı seçilmesi için düğmeye bastı. Özyiğit, Türkiye Gönüllüleri, Oy ve Ötesi, Yenişehir'deki STK ve partililer ile toplantılar 28 Mayıs seçimleri için bir yol haritası belirledi.

Sandığa gitmeyen seçmenlerden, Sinan Oğan'a oy veren seçmenlere kadar Yenişehir'de Kılıçdaroğlu'nun oylarını arttırmak için mikro bir çalışma yöntemi hazırladı.CHP'li kitleler dışında sandığa gitmeyen ve Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen kitleler üzerinden sokak sokak ev ev çalışma programı oluşturdu.

Sandık güvenliği konusuna da dikkat çeken Özyiğit, "her bir sandıkta her bir oyumuz koruyacak bir sistemide oluşturduklarını" belirledi.

Yorumlar (0)