Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'den Kılıçdaroğlu mesajı!

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. Biz size her zaman inandık, güvendik; inanıyoruz ve güveniyoruz." paylaşımıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na destekverdi.

SİYASET 28.05.2023, 22:34
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'den Kılıçdaroğlu mesajı!

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen seçim sonuçları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı gönderdi.

Esen, "Siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. Biz size her zaman inandık, güvendik; inanıyoruz ve güveniyoruz." paylaşımında bulundu.

İşte Semih Esen'in o paylaşımı:

Halkın umudu, Sayın Genel Başkanım; Siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. Biz size her zaman inandık, güvendik; inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizin söyleminizle, sureti haktan görünüp sizin yanınızda, bizim yanımızda görünüp de ne yaptığını anlayamadıklarımız, bugün avuçlarını ovuşturanlar, şunu çok iyi bilsinler; bu vatanın sevdalıları, bu milletin sevdalıları, bu mücadeleye inanmış olan bizler, bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Sureti haktan görünenlere, avuçlarını ovuşturanlara karşı, sizi asla yalnız bırakmayacağız...

Yorumlar (0)