KILIÇDAROĞLU'NU OY DEVŞİRMEKLE SUÇLAYAN MUHARREM İNCE'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM ÇIKTI?

Kemal Kılıçdaroğlu'nu sağdan ve soldan transfer yaparak oy devşirmeye çalıştığını ve bunun kabul edilemez olduğunu söyleyen Muharrem İnce'nin 2014'teki cumhurbaşkanı adaylarından biri eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu'ydu.

SİYASET 29.01.2018, 12:19 29.01.2018, 12:19
KILIÇDAROĞLU'NU OY DEVŞİRMEKLE SUÇLAYAN MUHARREM İNCE'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM ÇIKTI?


CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı dün Ankara Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda bir konuşma yapan genel başkan adayı Muharrem İnce konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

 

KILIÇDAROĞLU'NA SAĞDAN VE SOLDAN TRANSFER ELEŞTİRİSİ
Muharrem İnce konuşmasında, "transfer et sağdan oy devşir, marjinalleş soldan oy devşir, yok böyle birşey" diye sert bir dille CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.


İNCE SAĞDAN GELEN MEHMET BEKAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANLIĞINA ÖNERMİŞTİ
CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, 2014'te yılında  CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu olmuştu.İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 4 aday önerdiğini söyledi. İnce, "Bir tanesini söyliyeyim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mehmet Bekaroğlu'nu önerdim. Saadet Partisi ve AKP tabanından da oy alabilirdi" demişti.

Yorumlar (0)