banner773

KILIÇDAROĞLU YİNE FARK YARATTI: İNCE'YE DESTEK VEREN BAŞKANLARI ADAY GÖSTERDİ

CHP'de 105 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Kılıçdaroğlu imza sürecinde Muharrem İnce'yi destekleyen o isimleri belediye başkan adayı yaptı.

SİYASET 24.10.2018, 22:16 24.10.2018, 22:16
KILIÇDAROĞLU YİNE FARK YARATTI: İNCE'YE DESTEK VEREN BAŞKANLARI ADAY GÖSTERDİ

 

CHP’nin 105 ilçe ve belde belediye başkan adayı belli oldu.  CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yerel seçim gündemiyle toplandı. Toplantının ardından CHP’nin 105 ilçe ve belde belediye başkan adayının isimleri açıklandı.MYK sonrasında açıklama yapan Seyit Torun’un “Sandıkta ittifak yani halkın ittifakını savunuyoruz. Evimzin huzuru ülkenin huzurudur. Evimizin huzuru sokağımızın huzurudur. Buradan çıkarak ülkede huzur sağlamalıyız. Huzur olmayan yerde bereket olmaz” dedi.

KILIÇDAROĞLU, İNCE'YE DESTEK VEREN İSİMLERİ ADAY GÖSTERDİ


105 ismin içinde dikkat 6 isim dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, CHP'deki imza sürecinde kendise karşı Muharrem İnce'yi destekleyen 6 ismi aday gösterdi.

 

İşte o isimler:

Ardahan Hanak Ayhan Büyükkaya 
Bilecik Gölpazarı Vedat Kazıcı 
Afyonkarahisar Sultandağı Osman Acar 
Çorum Ortaköy Aşdavul Dursun Uzunca 
Kastamonu Daday Hasan Fehmi Taş 
Zonguldak Alaplı Nuri Tekin 

KILIÇDAROĞLU YİNE FARK YARATTI

Kılıçdaroğlu, karşına genel başkanlık için çıkan Muharrem İnce'yi milletvekili gösterdi. İkinci kez karşısına çıkan İnce'yi herşeye rağmen cumhurbaşkanı adayı gösterdi. Kılıçdaroğlu yine Türkiye siyasetinde eşine rastlanmadık hareketlerden birini yaparak olağanüstü kurultay için İnce'yi destekleyip kendisini devirmek isteyen 6 ismi belediye başkan adayı olarak gösterdi.

 

İNCE İSE SEÇİM YENİLGİSİNİ KILIÇDAROĞLU'NA YIKTI
Muharrem İnce ise bu akşam CNN Türk'te katıldığı programda seçimi adaylığının açıklandığı gün  Kılıçdaroğlu'nun kendisini  "Gel buraya Muharrem" diye çağırması ile seçimi kaybettiğini ifade etti.


İNCE CHP TÜZÜĞÜNE ANTİDEMOKRATİK VE İLKEL DEDİ
İnce, yine aynı programda CHP tüzüğünün antidemokrat ve ilkel olduğunu belirtti. İnce, CHP'de grup başkanveki olarak görev yaparken tüzük konusunda bir çıkışı olmamıştı.

Yorumlar (0)