KAHRAMAN ALBAYA YASAK

Aziz Ergen bugün(22 Aralık 2022) Jandarma Genel Komutanlığı’na çağrılarak karar kendisine tebliğ edildi.

SİYASET 22.12.2022, 18:56
KAHRAMAN ALBAYA YASAK

ABD’nin Kahraman Türk askerlerimizin başına çuval geçirmesinin intikamını alan Albay olarak bilinen; Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Jandarma Kıdemli Albay Aziz Ergen’e “Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yanında bir fotoğrafta olduğu” gerekçesi ile orduevlerine girişi 20 Haziran 2023’e kadar yasaklandı.

Aziz Ergen bugün(22 Aralık 2022) Jandarma Genel Komutanlığı’na çağrılarak karar kendisine tebliğ edildi.

Zafer Partisi genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan sert tepki

Zafer Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı E. Jandarma Albay Aziz Ergen’in orduevlerine girişine Süleyman Soylu tarafından 20 Haziran 2023’e kadar yasak konulmuş. Alçaklık böyle bir şey. Jandarmayı tarikatlara teslim et, Atatürkçüleri orduevine sokma. Elbette hesap soracağız.”.

Emekli Albay Aziz Ergen daha önce de 2007 – 2014 tarihleri arasında çuval hadisesinin intikamını aldığı gerekçesi ile orduevlerine girişi yasaklanmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Jandarma Albay Aziz Ergen yaptığı açıklamada; “Suçumun ne olduğunu sorduğumda elle tutulur hiçbir şey söyleyemiyorlar. Bana sadece “sosyal medyadaki bir haberden” dediler. Ama haberde benim yaptığım bir açıklama yok. Sanırım suçum Genel Başkanımızın yanında durup bu fotoğraf karesinde bulunmaktı” dedi.

Zafer Partisi vatanını canı pahasına savunmuş ve savunacak vatansever Atatürkçülerden oluşan bir partidir. Bu tarz siyasi hareketlerle ne parti yetkili organlarımızı korkutabilirler ne de parti gönüllülerimizi. Bizim içimizde çok fazla vatansever asker kökenli kişiler var. Sanırım bu birilerini rahatsız etti.

Yorumlar (0)