İYİ Partili Ümit Özlale İzmir'e teşekkür etti

Prof. Dr. Ümit Özlale İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının ardından seçim bölgesinde bir dizi teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

SİYASET 27.07.2023, 14:47 27.07.2023, 18:54
İYİ Partili Ümit Özlale İzmir'e teşekkür etti

28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti İzmir 1’inci bölgeden milletvekili seçilen Prof. Dr. Ümit Özlale İzmir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Prof. Dr. Ümit Özlale burada İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. İYİ Parti İzmir İl Başkanı M. Sinan Bezircilioğlu, Prof. Dr. Özlale’yi il binası önünde karşıladı. Prof. Dr. Ümit Özlale’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bezircilioğlu,” Yoğun geçen bir seçim sürecinin ardından Prof. Dr. Ümit Özlale Bey’in İzmir milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı olmasından dolayı mutluyuz. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, milletvekillerimizin ve partililerimizin destekleriyle önümüzdeki yerel seçimlerde İYİ Parti’yi İzmir’de ve Türkiye’de birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İzmir’e Teşekkür Ederim

İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerinde kendisine oy veren vermeyen tüm İzmirlilere teşekkür etti. Prof. Dr. Özlale, “ Bu seçimlerde 2 olan milletvekili sayımızı 3’e çıkardık. İl Başkanımız Sayın Sinan Bezircilioğlu kısa sürede büyük başarı elde etti. Kendisine, yönetim kurulu üyelerine ve seçim sürecinde gece gündüz demeden İYİ Parti için çalışan tüm parti mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak İzmir’de ve Türkiye’de birinci parti olmak için daha fazla çalışmalıyız. Aylar önce, “İzmir Varsa Ümit Var” diyerek bir yola çıkmıştık ve bugün o yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Şehrimizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Prof. Dr. Ümit Özlale İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının ardından seçim bölgesinde bir dizi teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Yorumlar (0)