İYİ Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Arzu Akçalışkan, sahadan ayrılmıyor

Akçalışkan, Adapazarı Kadın Politikalar Başkanı Saliha Dikbayır Konuk, İl ve İlçe yöneticileri ile Adapazarı Semerciler Mahallesi, Katlıpazar esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

SİYASET 29.03.2023, 11:24
İYİ Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Arzu Akçalışkan, sahadan ayrılmıyor

Semerciler Mahallesi’nde bulunan pazar yerinde esnafa ve vatandaşlara kendini tanıtan Arzu Akçalışkan, destek istedi.

“Ülkenin refah seviyesini yükselteceğiz"

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İYİ Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Arzu Akçalışkan: “Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ekonomik olarak sıkıntıda olan esnaf ve vatandaşlarımızdan destek istedik. Sakarya için yapmayı planladığımız  projelerimizden bahsettik. Parti olarak esnafımızın, vatandaşımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bizleri oldukça sıcak bir şekilde karşılayan vatandaşlarımızdan tek duyduğumuz mevcut iktidarın yönetiminden memnun olmadıkları. İnşallah İYİ Parti iktidarında hayat pahalılığı altında ezilen halkımız için kalıcı çözümler üretecek ve ülkenin refah seviyesini yükselteceğiz” dedi.

Sıkıntıları dinledi

Akçalışkan, Serdivan Kadın Politikaları Başkanı Dilek Tarkan Gedikoğlu, İl ve İlçe Yöneticileri ile Serdivan İstiklal Mahallesinde de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek ekonomik sıkıntı yaşayan, ayakta kalmaya uğraşan mobilya sektörü esnafının sıkıntılarını dinleyerek İYİ Parti'nin çözüm önerilerini paylaştı.

"Hammaddeye erişim yok"

Enflasyon paketin de en çok fiyatı artan ikinci ürünün mobilya olduğuna dikkat çeken Akçalışkan: "İstiklal mahallesinde ziyaret ettiğimiz mobilyacı esnafının sıkıntı yaşamasının en büyük nedeninin, hammaddeye erişimi sağlayamamak olduğunu öğrendik. Esnafımız, lojistik ve işçi maliyet artışının da diğer etkenler olarak karşılarına çıktığını, elektrik ve doğalgaza üst üste gelen zamların, kendilerinini zora soktuğunu belirterek giderleri karşılamak adına ürünlere mecburen zam yaptıklarını belirtiler” diye konuştu.

Yorumlar (0)