Erdoğan "Bay Kemal" dedi Belediye Başkanı Serdar Sandal tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmada "Bay Kemal'in, CHP'nin ortaklarına bakın; notunuzu da verin" sözlerine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal kayıtsız kalmadı.

SİYASET 26.11.2021, 15:57 26.11.2021, 16:28
Erdoğan "Bay Kemal" dedi Belediye Başkanı Serdar Sandal tepki gösterdi!

Gazetekritik/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu.


Erdoğan yaptığı konuşmada, "Milletimizin kaygıları üzerinden istismar yapanların ne size ne bu ülkeye faydası olmamıştır. Kendileri sürekli gerilimden beslendiği için hep yalan, yanlış ve iftirayla sizleri oyalama yoluna gitmişlerdir. Halbuki ülkenin de milletin de ihtiyacı eser ve hizmet siyasetidir. Bay Kemal'in, CHP'nin ortaklarına bakın; notunuzu da verin. " diyerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ni ve millet ittifakını hedef gösterdi.


BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL'DAN TEPKİ!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanı'nın Bayraklı'da bulunmasından kaynaklı katıldığı programda, partisinin liderine yönelik sözlere tepkisiz kalmadı.
Başkan Sandal töreni terkederken gazetecilerin sorularına şu yanıtı verdi:


'Cumhurbaşkanının geldiği her yere biz belediye başkanı olarak gideriz. Sonuçta Cumhurbaşkanımız. Devlet törenine gider katılırız ama siyasal bir çalışmaya dönerse de biz orada durmayız. Devletin geldiği yerde karşılarız, törende bulunuruz ama bize, genel başkanımıza bir hakaret olduğunda o alanda durmayız. ‘Bay Kemal’ diye başladı gerisi biliniyor… Bizim depremde neler yaptığımız vatandaşımızın takdirindedir. Ülkede örneği görülmemiş bir çalışma yaptık. Evet Van’da da deprem, vardı Elazığ’da da deprem vardı ama bir de deprem sürecinin burada yürütülmesi vardı. Burada yerel yönetimlerin, bizim, büyükşehirin emeğinin yok sayılması çok doğru değil" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)