Devlet Bahçeli:Bizim gözümüzde HDP neyse CHP'de o dur!

MHP lideri Devlet Bahçeli Grup toplantısında konuştu.

SİYASET 08.11.2022, 11:32
Devlet Bahçeli:Bizim gözümüzde HDP neyse CHP'de o dur!

MHP lideri Devlet Bahçeli, AKP ve HDP görüşmesine atıfta bulunarak açıklama yaptı.

HEDEFİNDE KILIÇDAROĞLU VARDI

Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Bu görev, Atatürk'ü itibarsızlaştırma ve CHP'yi silme görevidir. Bu görevin temelinde Dersim isyanının rövanşını almak yatmaktadır.Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir.

ABD'den sonra Birleşik Krallık'ta soluğu alan Kılıçdaroğlu, kayıp sekiz saatin ve hamburgerli gezinin hemen ardından Birleşik Krallık sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir. Bir ara Londra tefecilerine ağzına geleni söyleyen Kılıçdaroğlu, bu sefer tefecilerin kafesine kanadı kırık bir kuş gibi girip yemlenmek için avuç açmıştır.

Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı Türkiye'ye getirecekmiş. Bu söylediklerim kamera şakası değildir. Kılıçdaroğlu, Türkiye aleyhine kurulan sahnede figüranlık yapmıştır.

Türkiye'yi sağda solda, ülke içinde ülke dışında, parti odalarında veya grup kürsülerinde kara parayla itham edenler, Türk askerine, Türk polisine uyuşturucu ticareti ile ilgili çamur atan kim olursa olsun bizim için tescilli vatan hainidir.

Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticaretine göz yumulduğunu iddia etmek çok kirli bir FETÖ ağzıdır. Bu ağız, kanlı bir terör ağızıdır.

AKP heyetinin anayasa teklifini görüşmek amacıyla Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal ve doğru bir adımdır.

HDP ile niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz?

Bizim gözümüzde HDP neyse CHP'de o dur!

Yorumlar (0)