Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt:"Türkiye uyuşturucu baronlarının cenneti haline geldi"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, "Türkiye uyuşturucu baronlarının cenneti olmuş, gözaltına alınan kaçının bacağını kırdınız" dedi.

SİYASET 08.11.2022, 12:34
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt:"Türkiye uyuşturucu baronlarının cenneti haline geldi"

TV5'te yayınlanan, Mustafa Mehdigil'in sunduğu Haber Merkezi programına Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt konuk oldu.

Uyuşturucu polemiğine dikkat çeken Enginyurt, "Türkiye uyuşturucu baronlarının cenneti olmuş" dedi.

"Beş bin kişi gözaltına alıyorsunuz, kaçını tutukluyorsunuz? Kaçının bacağını kırdırdın? Mafya babalarını neden gözaltına almadınız?" diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert tepki gösterdi.

Cemal Enginyurt'un konuşması şu şekilde;

İki gün önce bir Sırp baronunun Sırp mafya babasının yakalanmasıyla ortaya çıktı ki Türkiye uyuşturucu baronlarının da cenneti olmuş.

“Bu zamana kadar niye bir şey yapmadınız”

Şimdi haftada beş bin uyuşturucuyu yakalayan, gözaltına alan Süleyman Soylu! Bu İstanbul'daki Sırp mafya babası 8 yıldır sahte bir Kimlikle İstanbul'un en zengin Zekeriya köyünde bir villada kalıyor. Orada, şu ana kadar ortaya çıkan üç tane genç kızın uyuşturucu kuryesinin cesedi de ortaya çıktığı göz önüne alındığında insanları da öldürüyor. Niye beş bin genci gözaltına aldık diyerek övünüyorsun da, bu uyuşturucu baronlarına bu zamana kadar bu mafya babalarına bir şey yapmadınız.

İstanbul'un en lüks AVM'lerinde uyuşturucu baronları, mafya babaları birbirlerini vuruyor, arada da masum insanlarımız ölüyor. Artık insanlarımız AVM'lere gitmeye korkar hale geldi., Süleyman Soylu bunlara bir çözüm üretti mi, üretmedi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve hatta tekrar söylüyorum bir buçuk yıl önceye gittiğimizde Sedat Peker'in de anlattığı, gösterdiği, ifade ettiği nokta burasıdır. Dolayısıyla Süleyman Soylu köşeye sıkışmıştır, bütün baronlarla resmi olan fotoğrafı olan Süleyman Soylu, şimdi kendini aklama, o da O da Recep Tayyip Erdoğan'a yaranma derdine girmiştir.

"Kaçının bacağını kırdınız?"

Tekrar söylüyorum, beş bin kişiyi haftada gözaltına alıyorsanız bunun kaçı serbest kaldı? Ki serbest kalanlar hala uyuşturucu satmaya devam ediyor demektir. Kaçı tutuklandı? Ayda kaç kişi tutuklanıyor? Tutukluları hangi hapishanelere doldurdunuz? Ne cezalar verdiniz? Ve bu beş bin kişinin kaçının bacağını kırdınız en önemlisi bu.

Süleyman Soylu'ya senin aracılığıyla sesleniyorum! Haftada beş bin uyuşturucuyu gözaltına aldıysan Süleyman Soylu, Allah için soruyorum, kaçının bacağını kırdın Süleyman Soylu, kaçının bacağını kırdırdın Süleyman Soylu. Bacakları kırık, sokakta dolanıyorlar mı Süleyman Soylu? Dolayısıyla demagojiyle, popülist politikalarla manipülasyon yöntemiyle Türkiye'de iktidarı devam ettirmek isteyen bir AK Parti Artık yolun sonuna gelmiştir.

Yorumlar (0)