CHP'Lİ GÜRSEL EROL, EYLEM KARARINDAN VAZGEÇTİ

Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdığı ve bu amaçla bugün yapmayı planladığı eylemden vazgeçti.

SİYASET 27.06.2018, 02:25 27.06.2018, 02:25
CHP'Lİ GÜRSEL EROL, EYLEM KARARINDAN VAZGEÇTİ

 

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, "aynı amaç için yürüdüğümüz partililerle karşı karşıya gelmemek amacı ile kararımdan vazgeçtim" dedi.

 

 

24 Haziran seçimlerinin ertesinde aday gösterilmeyen milletvekillerinin öncülüğünde başlayan, Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa çağrısının bir diğer öncüsü Gürsel Erol CHP Genel Merkezi önündeki eylem kararından vazgeçti.

İşte Gürsel Erol'un açıklamasının tamamı:


 

Erol yaptığı açıklamada, "aynı amaç için yürüdüğümüz partililerle karşı karşıya gelmemek amacı ile kararımdan vazgeçtim" dedi.

İşte Gürsel Erol'un açıklamasının tamamı:

Ben atadan,dededen Cumhuriyet Halk Partili’yim!

Böyle yaşadım,böyle devam edeceğim,böyle de öleceğim.

24 Haziran seçim sonuçları bende ve tüm seçmenimizde umutsuzluğa ve hayal kırıklığına neden olmuştur.

Sorumluları istifaya davet etmem yönündeki demokratik talebim, Cumhuriyet Halk Partisi’nin özgürlükçü ve düşünceye saygı duyan geleneğine uygun bir talep olarak değerlendirilmelidir.

Bizim bilgimiz ve ilgimiz dışında, aynı amaç uğruna omuz omuza yürüyen partililerimizin karşı karşıya gelmemesi, kamuoyunda partimizin tartışılır hale getirilmemesi için eylem kararımızdan vazgeçiyoruz.

Bu çağrımıza duyarlı davranan ve eylem kararımıza destek vermek isteyen partililerimizden yarın buluşamayacağımızdan dolayı özür diler, daha güzel günlerde tekrar birlikte olacağımızı özellikle belirtmek isterim.

Partimizin bugün ihtiyaç duyduğu sağduyu,koltuk siyaseti yerine iktidar olmaya yönelik dava adamlığı siyasetidir.

Siyasi çalışmalarımıza ve Elazığ seçim sonuçlarına yönelik teşekkür gezilerimize devam edeceğiz.
 

Yorumlar (0)