CHP'de Gökçek ne derse olur... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce...

Ankara Büyükşehir Eski Başkanı Melih Gökçek Twitter'da "CHP'de Gökçek ne derse olur" diyerek CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olacak dedi.

SİYASET 02.05.2018, 16:14 02.05.2018, 16:14
CHP'de Gökçek ne derse olur... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Partinin sözcüsü Tezcan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda açıklayacaklarını duyurmuştu. 


Erken seçim kararı açıklandıktan hemen sonra gözler ana muhalefet partisinin Cumhurbaşkanına çevrilmişti. O günden bu yana CHP'de Yılmaz Büyükerşen, İlhan Kesici,Özgür Demirtaş, Abdullah Gül, Muharrem İnce ve Abdüllatif Şener'in isimleri Cumhurbaşkanı adaylığı için geçiyor.


Konu ile ilgili en net açıklama ise CHP Parti Meclisi içinde görüşülen bir çok konuyu önceden kamuoyuna sızdıran Ankara Büyükşehir Eski Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'da yayınladığı mesajda "Ne demiştik... CHP'de Gökçek ne derse olur... CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce" diye yazdı.

İşte Gökçek'in o mesajı:

 

 

 

Ayrıca Gökçek, diğer bir mesajda ise  Muharrem İnce'nin  Akşener'den daha fazla oy alması halinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başından ayrılacağını yazdı.

 

Yorumlar (0)