CHP'li vekil Çakıcı'nın Bahçeli'ye yazdığı mektubu hatırlattı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya destek vermesinin ardından çok sayıda isimden tepki geldi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çakıcı’nın Bahçeli’ye yazdığı mektupta kendisi için kullandığı sıfatları tek tek hatırlattı.

SİYASET 19.11.2020, 12:54 19.11.2020, 13:15
CHP'li vekil Çakıcı'nın Bahçeli'ye yazdığı mektubu hatırlattı!

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, grup toplantısında kullandığı ifadelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. Kılıçdaroğlu’na yönelik skandal ifadelerinin ardından hakkında CHP liderinin suç duyurusunda bulunduğu Çakıcı, tehdit ve hakaret dolu açıklamalarına devam etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaretlerini sürdüren Çakıcı’ya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den destek geldi. Bahçeli, ”Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır” dedi. Bahçeli’nin organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya destek vermesinin ardından çok sayıda isimden tepki geldi.

CHP'li vekil Başarır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla organize suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı'nın 2015 yılında Bahçeli'ye yazdığı mektubu hatırlattı.

“Cumhur İttifakı’nın fıtratında omurga kelimesi yoktur”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ”2015 yılında mafya Alaaddin Çakıcı’nın Bahçeli’ye yazdığı mektupta kendisi için kullandığı bazı sıfatlar: “Yürüyen Buda kılıklı”, “Allah yüzünden nuru silmiş”, “teke yumurtası olamazsın” Şaşırdık mı? Tabiki de hayır. Cumhur İttifakı’nın ‘fıtrat’ında omurga kelimesi yoktur” paylaşımını yaptı.

CHP'li vekilin o paylaşımı:

Yorumlar (0)