CHP'li Özgür Özel, Erdoğan'ın Akşener'e yönelik sözlerine sert tepki gösterdi!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Meral Akşener için söylediği sözler sonrası "bundan sonra her türlü siyasi saldırı ve şiddet eylemlerinin azmettiricisi olduğu anlamına geliyor" diyerek tepki gösterdi.

SİYASET 26.05.2021, 19:21 26.05.2021, 19:29
CHP'li Özgür Özel, Erdoğan'ın Akşener'e yönelik sözlerine sert tepki gösterdi!

Gazetekritik/Ankara

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı konuşmada Meral Akşener'e yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Özgür Özel, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Tayyip Erdoğan’ın Sayın Meral Akşener için kullandığı, "Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler... Daha neler olacak neler..." şeklindeki ifadeleri bundan sonra her türlü siyasi saldırı ve şiddet eylemlerinin azmettiricisi olduğu anlamına geliyor.

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyi Parti grup toplantısında "Ben Rize'nin geliniyim" diyen Meral Akşener'in Rize İkizdere ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde yaşananları hatırlatarak, "Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)