CHP'li İBB Meclis Üyesi: FETÖ'ye belediye bünyesinden kimler ne avantalar vermiş araştıralım dedi, AKP'liler üstüne yürüdü

İBB CHP'li Meclis Üyesi Fahrettin Kayhan, "FETÖ'ye belediye bünyesinden kimler ne avantalar vermiş 2004'ten günümüze araştıralım."dedi; AKP'li Meclis Üyeleri Kayhan'ın üstüne yürüdü.

SİYASET 17.07.2020, 21:54 17.07.2020, 22:14
CHP'li İBB Meclis Üyesi: FETÖ'ye belediye bünyesinden kimler ne avantalar vermiş araştıralım dedi, AKP'liler üstüne yürüdü

 İBB Meclis Üyesi Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan konuştuğu sırada AKP'li Meclis Üyeleri Kayhan'ın üstüne yürüdü.

Fahrettin Kayhan'ın o konuşması:

‘Varsa yüreğiniz araştırma komisyonu kuralım öyle ucuz kahramanlık yok’

‘’AKP’lilere FETÖ’yle ilgili bir şey söylendiği zaman hemen bir milat koyuluyor. Ben buradan soruyorum; 2013, 17-25 Aralık'tan sonra hangi komutanları görevden aldınız? Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli subayları onurlarından, gurularından dolayı haksız itham edildiği zaman intihar ederken ona sebep olanların avukatlığını yapıyorlardı. Tevfik Bey 'Yüreğiniz varsa belediye başkanınızın tweetlerine bakın' diyordu. Buradan sesleniyorum; Yüreğiniz varsa gelin bir araştırma komisyonu kuralım. 2004'ten 2020'ye kadar hangi cemaate, hangi vakıfa, hangi kuruluşa İstanbul'un arsalarını parsel parsel nasıl vermişler? CHP ne oy kullanmış, AKP ne oy kullanmış araştıralım. Öyle ucuz kahramanlık yok."

Yorumlar (0)