CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN O SALDIRILARA YANIT: MUSTAFA KEMAL'İN YOLDAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Haftasonu gerçekleşecek kritik CHP İstanbul il kongresi için saflar netleşirken bir taraftanda medya üzerinden algı operasyonları yapılmaya başlandı.

SİYASET 11.01.2018, 12:19 11.01.2018, 12:19
CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN O SALDIRILARA YANIT: MUSTAFA KEMAL'İN YOLDAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

 

 

CHP istanbul İl Kongresi yarışı mevcut il başkanı Cemal Canpolat ve Canan Kaftancıoğlu arasında geçecek. Kongre öncesi dengeleri değiştirmek adına Cemal Canpolat'ın adaylığını destekleyen çevrelerin il başkan adayı Canan Kaftancıoğlu'nu yıpratmaya yönelik algı operasyonları start aldı.

 

CHP İstanbul İl Başkan adayı Parti Meclisi Üyesi Canan Kaftancıoğlu'nun 2012 yılında atmış olduğu bir tweeti başından ve sonundan keserek "Mustafa Kemal'ın askerleriyiz"sloganı doğru bulmuyorum açıklamasının alarak algı yaratılmaya çalışılmalarına Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. 

 

İşte Canan Kaftancığlu'nun o açıklaması:


2012’de “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” yerine “Mustafa Kemal’in yoldaşlarıyız” demiştim. Bu gün de gururla tekrarlıyorum: Mustafa Kemal’in yoldaşlarıyız! 


Çünkü yoldaşlık yol arkadaşlığıdır, inanmaktır, güvenmektir. Ve Atatürk bunu en iyi başarandır!


Haksız, dayanaksız ve önyargılı saldırılara cevaptır; bizler soyadlarımızla elbette gurur duyar ancak aklımızla, fikrimizle, ilke ve inançlarımızla siyaset yaparız.

 

Yorumlar (0)