Aytunç Erkin:Kılıçdaroğlu'nun bu kadar güçlendiği görülünce, hem içerden hem dışarıdan itirazlar olur

Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kitabın ortasından konuşarak "Kemal Bey'in güçlenmesinin içeride ve dışarıda rahatsızlık verdiğini" ifade etti.

SİYASET 20.09.2022, 21:15 20.09.2022, 21:27
Aytunç Erkin:Kılıçdaroğlu'nun bu kadar güçlendiği görülünce, hem içerden hem dışarıdan itirazlar olur

GAZETEKRİTİK- Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, katıldığı bir tv kanalındaki programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda önemli tespitlerde bulundu.


Erkin Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

BANA GÖRE KILIÇDAROĞLU TARTIŞMASIZ ADAYLIĞI HAKEDİYOR
"Kemal Kılıçdaroğlu adaylık konusunda net bir şekilde ilerliyor. Bu tartışmasız. Bunun karşına çıkıp hayır diyecek ve ben şu adayı istiyorum denildiği zaman masanın dağılmasını isteyecek kimse o kaybeder. Kemal Bey 2019'dan bu yana ilmik ilmik ördüğü, örümcek ağı gibi ördüğü; bütün zorlamalara, bütün saldırılara rağmen ayakta tutmaya çalıştığı bir yapının içinde genel başkan olarak, artı bu masanın mimarı olarak ve son 6 ayda yaptığı çalışmalarla Cumhurbaşkanlığını haketmiyor mu? Hakediyor...Bana göre ediyor şuanda.Çok net! Bence tartışmasız."

KILIÇDAROĞLU'NUN GÜÇLENMESİ HEM İÇERİDE HEM DIŞARIDA RAHATSIZLIK YARATTI
Bu kadar güçlendiği görüldükçe Kemal Bey'e yönelik çok ciddi itirazlar hem içerden hem dışardan olur.10 gün önceki o sosyal medya paylaşımlarının adresi cumhur ittifakı değildi Kemal Bey'in.Hem CHP'lilerdir hemde başka partilerdi.
Bugün yine Kemal Bey 5'li çeteden hukuk çerçevesinde hesap soracağız dedi.Hukuki anlamda birşey varsa kesinlikle hesap soracağız. Bu bizim masada sorunun gelip  tıkandığı noktayı gösteriyor. Masada ekonomi ve dış politika konusunda anlaşılamadı.

Yorumlar (0)