Avukat Rezan Epözdemir:Türkiye'nin ve çocuklarımızın geleceği için Kemal Kılıçdaroğlu aday olmalıdır

Avukat Rezan Epözdemir Habertürk'te katıldığı proramda "Sayın Akşener'in yöntemini yanlış buluyorum. İlkesel farklılıklardan ötürü kendi adayımızı çıkaracağız ama gönül birlikteliğimiz devam ediyor deselerdi daha iyi olurdu." dedi.

SİYASET 05.03.2023, 22:08 05.03.2023, 23:47
Avukat Rezan Epözdemir:Türkiye'nin ve çocuklarımızın geleceği için Kemal Kılıçdaroğlu aday olmalıdır

GAZETE KRİTİK - Avukat Rezzan Epözdemir, Habertürk'te kaıldığı "Açık ve Net" programında Altılı Masa ve Akşener'in açıklamalarını yorumladı.


Epözdemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

1,5 YIL SONRA YENİ Mİ FARK ETTİNİZ?
 Siz çıkıyorsunuz tıkanan demokrasinin önünü açmak için 15 milletvekili veren grup kurmanızı ve seçime girmenize hak kazanmanızı sağlayan müspet bir yaklaşım sağlamış Kemal Bey. Siz dememişmiydiniz Kemal Bey'in çocukları benim namusumdur. Bundan sonra size vasiyet ediyorum. Sizin vasiyetiniz ya. Ama şimdi ne diyorsunuz. Noter masası, kumar masası... diyorsunuzki şahsi ikbal,şahsi hırslarına yenik düştüler. 1,5 yıldır aynı masadaki yol arkadaşlarınızın  şahsi ikbal,şahsi hırslarına  yenik düştüklerini şimdi mi anlıyorsunuz?

MERAL HANIMIN AÇIKLAMALARI SİYASET NEZAKET SINIRLARINI AŞTI

Diyorsunuz ki ölüm ile sıtma arasında  tıkanıp kaldık.Sayın Kılıçdaroğlu mu sıtma? Ölüm kim sıtma kim? Bu nasıl bir metefordur. Masadan da ayrılabilirsiniz. Ama böyle bir açıklamaya ihtiyaç var mı? Asla bir  daha masaya oturulmayacak bir retorik ve isnatlarla açıklama yapıyorsunuz.


Siz kıymetli bir Genel başkan olarak masadan ayrılabilirsiniz, kendinizde aday olabilirsiniz. Ama siz başka bir partinin 2 belediye başkanına ben ayrılıyorum sizde gelin ayrılın diyorsunuz. Bu siyasi nezaket sınırlarını aşan bir açıklama olarak görüyorum.
Cumhurbaşkanı adayı olacak birinde aranacak özellikler dürüst, liyakatlı, namuslu olması, devlet bilgisi olması. Sayın Kılıçdaroğlu bu özelliklere sahip.Sayın Kılıçdaroğlu'nun ayağa kalkıp hiddetlendiği söyleniyor ya bunun olması mümkün değil.Sayın Kılıçdaroğlu son derece nezaketli ve kibar biri. Kemal Bey'in Türk siyasetinde oluşturduğu profil belli.

İYİ PARTİ KENDİ BAŞINA KÜÇÜLMEYİ TERCİH ETTİ
İYİ Parti Millet İttifakı ile büyüyordu. Kendi başına küçülmeyi tercih etti. Her tercih bir vazgeçiştir

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN KILIÇDAROĞLU

Türkiye'nin ve çocuklarımızın geleceği için Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması gerekiyor.

Yorumlar (0)