AKP'li Özhaseki: Cumhurbaşkanımızla görüşmek için sıraya giren birçok devlet adamı var

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Dün yurt dışına giderken yurt dışındaki devlet başkanları, Türkiye'den gelen başbakanlar, cumhurbaşkanları bizden kaç para isteyecek acaba diye gözüne bakılan bir ülkeyken, şimdi Cumhurbaşkanımızla görüşmek için sıraya giren birçok devlet adamı olduğunu biliyoruz. dedi.

SİYASET 04.08.2022, 23:48
AKP'li Özhaseki: Cumhurbaşkanımızla görüşmek için sıraya giren birçok devlet adamı var

Özhaseki'nin konuşmasının ilgili bölümü şu şekilde:

Dün yurt dışına giderken yurt dışındaki devlet başkanları, Türkiye'den gelen başbakanlar, cumhurbaşkanları bizden kaç para isteyecek acaba diye gözüne bakılan bir ülkeyken, şimdi Cumhurbaşkanımızla görüşmek için sıraya giren birçok devlet adamı olduğunu biliyoruz. Yakinen şahidim, devlet başkanları görüşmek istediklerinde 3 gün sonraya, 4 gün sonraya randevu veriliyor, telefon görüşmesine bile. Sayın Cumhurbaşkanımız gittiği zaman yurt dışında Allah'a şükür bu Türk milletinin onurunu temsil ediyor ve dimdik oralarda bizi temsil etmenin gururunu hepimiz yaşıyoruz. Bir taraftan da ülkede yapılan güzel işler elbette ki onu, oralarda daha da güzel bir şekilde bizi temsil etmesine vesile oluyor."
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özhaseki, millet olarak birlik ve beraberliğin sürdürülmesiyle içeride çalışıp güzel işler yapıldığı sürece ülkenin önünün açık olduğunu, kimsenin bundan endişesinin olmaması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0)