Lazer Epilasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

İstemeyen tüylerden kurtulabilmenin kesin yollarından bir tanesi lazer epilasyon yaptırmaktır.

SAĞLIK 14.02.2021, 19:07
Lazer Epilasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

İstenmeyen tüyler birçok kişi için oldukça sıkıntı yaratmaktadır. İstenmeyen tüyler ile periyodik olarak uğraşmak hem zaman kaybı hem istenilen sonuca ulaşamama gibi pek çok sıkıntılı şeyi bünyesinde barındırmaktadır. İnsanlar sırf bu nedenlerle istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak isteyebilmektedir.

İstemeyen tüylerden kurtulabilmenin kesin yollarından bir tanesi ise lazer epilasyon yaptırmaktır. Lazer epilasyonun farklı birçok çeşidi bulunmakta ve sizleri istenmeyen tüylerden tamamen kurtarabilmektedir. Şişli lazer epilasyon olarak Bizlerde bünyemizde aramış olduğunuz bütün epilasyon türlerini bulundurarak istenmeyen tüylerden ömrünüzün sonuna kadar kurtulmanızı sağlayabiliyoruz. Çünkü lazer epilasyon olarak öncelikli olarak lazer epilasyon ile ilgili müşterilerimizi bilgilendiriyor.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon kıl köklerine yapılan müdahale ile tüylerin tekrar etmemesini sağlayacak bir teknolojik işlemdir. Lazer ışınları ile epilasyon türüne göre tüm kökler yakılarak veya dondurularak tekrardan canlanmaları önlenmektedir.

Lazer epilasyon ile gerek yüz gerek vücudunuzdaki bütün bölgelerdeki istenmeyen tüylerden kısa bir sürede kurtulabilirsiniz. Vücut tipinize göre hem kıl köklerinin kuvvetli oluşuna göre seanslar farklılık gösterebilmektedir. Sizin için en doğru seansa karar verebilmek için lazer epilasyon merkezine uğramanızı tavsiye edebiliriz.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyonda kullanılan dalga boyları ile istenmeyen tüyler tamamen yok edilmektedir. Dalga boyu kıl köklerine siyah rengi veren renk pigmenti tarafından tamamen emilerek kıl köklerini tamamen tahrip etmektedir. Bu sayede de tekrardan kıl köklerinin canlanmasının önüne geçiliyor.

İşlem sırasında müşteriler herhangi bir ağrı veya acı hissetmemektedir. Özellikle gelişen teknoloji sayesinde kıl köklerinin yakılması sırasında hissedilen acının giderilebilmesi için soğuk uygulamalara da yer verilmeye başlanmıştır. Okmeydanı lazer epilasyon olarak son teknolojideki epilasyon aletleri ile istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmanız sağlanmaktadır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Beşiktaş lazer epilasyon lazer epilasyonun kullanım alanları ile ilgili olarak daha ayrıntılı bilgileri vermektedir. Lazer epilasyonun vücudunuzda istediğiniz her bölgede tercih edebilirsiniz. Yüz bölgesi, koltuk altı, bikini bölgesi, dudak üstü, bacaklar, kollar gibi bütün alanlarda lazer epilasyon tercih edilebilir. Lazer epilasyonu kendi içerisinde bazı çeşitleri bulunmaktadır.

Vücudun bölgelerine göre de bu epilasyon türlerinden bazıları tercih edilebiliyor. Bunun dışında olağandışı bir bölgede herhangi bir tüylenme sorunu var ise yine bu tüylerden kurtulabilmek için lazer epilasyon desteği alabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Fiyatları

İstenmeyen tüylerden kurtulabilmek için belirli seanslar içerisinde epilasyon yaptırmanız gerekmektedir. Epilasyon fiyatları ise yapılacak olan lazer epilasyon türüne, lazer epilasyon yaptırmak istediğiniz bölgelere, alacağınız seanslara göre farklılık göstermektedir. Ayrıca epilasyon yaptıracağınız merkezlerde fiyatlarda kendi içlerinde farklı teklifler sunabilmektedirler. Geniş bir araştırmanın ardından uygun fiyata kesin sonuç alabileceğiniz bir lazer epilasyon yaptırmanız mümkündür.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde lazer epilasyonun dört temel çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi Diode lazer olarak adlandırılıyor. Diğer bir lazer türü ise Alexandrite lazer olarak kullanılan türüdür. Ayrıca Ruby lazer ve ND: YAG lazer de sık tercih edilen lazer türleri arasındadır. Bu lazer türlerinde cilt rengi, cildin tipi, lazer yapılacak bölge gibi etkenler değerlendirerek karar verilmektedir. Beşiktaş lazer epilasyon alanında uzman bir ekip ile çalışıyor.

Alanında uzman olan lazer epilasyon işlemi uygulayan merkezler sizler ile iletişim halinde bu duruma karar vermektedirler. Beşiktaş lazer epilasyon ile bu konuda diğer merkezlere göre farkını görebilmeniz ve memnun olmanız olasıdır.

Yorumlar (0)