“SAADET” ÇAĞRISINA İLK YANIT DAVUTOĞLU CEPHESİNDEN “SABAH OLA HAYR OLA”

Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye eski Bakanı Abdüllatif Şener’in, AK Parti’den ayrılanları Saadet Partisi’ne davet etmesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kapılarının herkese açık olduğunu söylemişti. Bu açıklamaların ardından çağrıya ilk yanıt Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde yer alan AK Parti eski milletvekili Selçuk Özdağ’dan geldi. Özdağ,

MEDYA 19.07.2019, 16:28
“SAADET” ÇAĞRISINA İLK YANIT DAVUTOĞLU CEPHESİNDEN “SABAH OLA HAYR OLA”

Katıldığı bir televizyon programında kendisi gibi AK Parti’den ayrılacak olanların ne yapacağının sorulması üzerine cevap veren Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye eski Bakanı Abdüllatif Şener, “orada burada dolaşmasınlar hep birlikte gelsinler Saadet Partisi'ne. Saadet Partisi hazır bir partidir. Burada düzgünce siyaset yapsınlar” demişti.
 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”


Şener’in açıklamalarına haftalık grup toplantısında açıklık getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise, “Yarın Türkiye’de bir değişiklik bekleniyorsa bunun ancak Saadet Partimizin etrafında bir kenetlenmeyle sağlanacağına inanıyoruz. Tabii bunları yaparken biraz önce de belirttiğim gibi her noktada aynı düşüncede olmayabiliriz. Ama bir araya gelir meseleleri müzakere ederiz, buna her zaman açığız” diye konuşmuştu.


ABDÜLLATİF ŞENER’İN SAADET ÇAĞRISINA SELÇUK ÖZDAĞ; “SABAH OLA HAYR OLA”


AK Parti’den ayrılmaları beklenen Ahmet Davutoğlu cephesinden eski milletvekili Selçuk Özdağ’da kendilerine yapılan çağrıya yanıt verdi. TV5’te yayınlanan Suat Toktaş ile Düşünme Vakti programında konuşan Özdağ, “Çok teşekkür ederiz. Özellikle Saadet Partisi son dönemde yapmış olduğu hamlelerle, seçimde de aldığı yüzde 3 küsur gibi oyla, belediye meclisinde mutlaka daha farklı oylar aldılar. Çeşitli sıkıntılarla seçime girdiler, başarılı bir sonuç elde ettiler. Temel Karamollaoğlu da duruşu ile ahlakı ile beyefendi bir kişiliği ile temayüz etmiş, tecrübeli bir siyasetçi. Tabi ki her parti lideri mutlaka değerli insanlara kapısını açacak, onlarla büyümek isteyecektir. Doğru bir ifade olarak değerlendiriyorum, partisi ve kendisi adına. Gün doğmadan neler doğar, sabah ola hayr ola dersiniz, yarın belki bugün adlarınız, platformlarınız farklı olabilir ama an gelir demokrasi adına birlikte hukukun üstünlüğü adına, özgürlük adına Türkiye’nin bin yıllık tarihine yakışır tarzda dönüşmesi adına birlikte güzel şeyler yaparsınız” diye konuştu.

Yorumlar (0)