İYİ Parti'li Vekilden, AK Parti içinde bomba FETÖ iddiası !

Her hafta Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Muhammed OKUR ile Reaksiyon programının bu haftaki konuğu İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin YOKUŞ oldu. Yokuş, Türkiye gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

MEDYA 18.11.2021, 13:20
İYİ Parti'li Vekilden, AK Parti içinde bomba FETÖ iddiası !

Muhammed OKUR’un FETÖ’nün siyasi ayağı ile alakalı sorusu üzerine Yokuş şu ifadeleri kullandı, “Paralel yapılanma ile devletin nasıl yönetildiğini biliyorum. Adamları nasıl aldıklarını biliyorum. Ve şimdi düşünün öyle garip bir Türkiye ki, öyle garip bir kirli siyaset dili var ki… Sayın Erdoğan FETÖ için ne dedi? Ne istediniz de vermedik… Bu ne demek Allah aşkına? Bu ne demek! Vicdanı olan, Allah’tan korkan, parti farketmeksizin herkese soruyorum  Sayın Erdoğan, neyi verdin Allah aşkına? Açık açık diyor ki, ey nankör FETÖ’cüler ben size ne istediyseniz verdim.Devletin kapılarını, kadrolarını, imkanlarını açtı. Gel, ne olursun gel. Bitsin artık bu hasret yalvarmasını yapan da Erdoğan’dı. AK Parti’nin kılcal damarlarına kadar FETÖ girmiştir. Buradan iddia ediyorum, önemli bir bölümü hala devam ediyor. Bugün bürokrasinin en az dörtte birinde FETÖ artıkları devam ediyor. Yani şu anda AK Parti’nin, en az yüzde 30’unda FETÖ bulaşığı olan milletvekilleri var. Hepsini mecliste tanıyorum. Devlette, onların da koruduğu bürokratlar var. Şimdi onlar suret-i haktan görünüyorlar. Hatta FETÖ’nün kurdurduğu derneğin yöneticiliğini yapan kişi bugün Diyanet İşleri Başkanı. O dernek kapatıldı, diğer bütün yöneticiler mahkum oldu, bu Müslüman ne oldu ise Diyanet İşleri Başkanı yapıldı. Bugün FETÖ’yü arayacaksanız AK Parti’nin içinde arayacağız. Devletin bütün bilgileri sizin elinizde, varsa partimizde bir tane FETÖ’cü, o lanet, o şerefsiz kimse çıkar biz de gereğini yapalım. Peki kendi partindeki o FETÖ’cü şerefsizleri ne zaman çıkaracaksın? ” dedi.

YOKUŞ: PROVOKASYONLARI İKTİDAR YAPTIRIYOR!

Yokuş, son zamanlarda yaşanan İYİ Parti’deki olaylar konusunda sorulan soruya şöyle yanıt verdi ; “Her gittiğimiz yerde, böyle problemler çıkarılıyor. Kim çıkarıyor peki bunları? Empati yapın Allah aşkına. Bize yapılan bunca şeye rağmen bütün bunların devlet eliyle yapıldığını düşünürsünüz. İktidar yaptırıyor! Cumhurbaşkanımız eğer Akşener’e bu senin daha iyi günlerin, başına daha neler gelecek diyorsa sorumlusu O’dur. Bizim başımıza bir şey geldiği zaman, vebali O’ndadır. Hiç kusura bakmasın.  ” sözlerini paylaştı.  

YOKUŞ: SARAY’I AKADEMİ YAPACAĞIZ !

Gazeteci Muhammed OKUR’un muhalefetin sürekli dilinde saray kavramı var, peki millet ittifak seçimi kazandığı takdirde saraya yerleşecek mi sorusu üzerine Yokuş “Saray’ı Atatürl Orman Çiftliği Tarım Bilimleri Akademisi yapacağız” diyerek şöyle devam etti;

 “Yani artık sarayı bir üniversiteye mi, yoksa Atatürk Orman Çiftliği üniversitesi mi yaparız bilmiyorum. Biz diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin böyle bir saraya ihtiyacı yok. İtibardan tasarruf olmaz, tezini kabul etmiyoruz. İtibar sarayda yaşamakla olmaz, tevazu ile olur. CHP üniversite ya da kütüphane yapmayı düşünüyorlar… Ama biz Atatürk Orman Çiftliği Tarım Bilimleri Akademisi yapacağız orayı. ” ifadelerini kullandı.

YOKUŞ: TAYYİP BEY’İN İNADININ KURBANIYIZ HEPİMİZ !

Erdoğan’ın ekonominin kitabını yazdık ifadesi üzerine sorulan soruya Yokuş, Sayın cumhurbaşkanının ısrarla iddia ettiği bir cümle var. Faiz sebep enflasyon sonuç… Faizin üzerine gideceğiz, enflasyonu da düşüreceğiz. Ya da Merkez Bankası’na devamlı siyasi müdahale yapacağız, ve böylece ekonomiyi düzlüğe çıkaracağız. Bugüne kadar yapılanlar ortada. Şimdi ekonominin basit hesabını bile yapamayan bir iktidar olabilir mi? Şu anda iddia ediyorum, Tayyip Bey’in inadının kurbanıyız hepimiz! Ne diyordu faiz sebep enflasyon sonuç, ben faizleri çekersem enflasyonu da alta indiririm. İndiremezsin emmoğlu! Yapamazsın! Neden yapamazsın? İşte her faiz indiriminde enflasyon artıyor. Ve biz fakirleşiyoruz…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)